Голос країни-8 - 6 выпуск онлайн - слепые прослушивания 4.03.2018

Голос країни

Смотрите онлайн-трансляцию шоу Голос країни-8 4 марта на 1plus1.ua.

Поделиться:

4 березня на глядачів телеканалу 1+1 чекає шостий випуск сліпих прослуховувань нового сезону Голосу країни, зірковими тренерами якого стали ПотапТіна КарольДжамала та Сергій Бабкін, а ведучими - Юрій Горбунов та Катерина Осадча. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Джамала показала чималий животик на світлинах із чоловіком

Пряма трансляція шоу Голос країни 8 сезон, 6 випуск онлайн:

Шоу має чим здивувати! Недільного вечора на його сцену вийде відома співачка, учасниця Танців з зірками Камалія, а також дівчина, яка кохала Бориса Апреля (Зіанджу). До кого із тренерів потраплять вокалістки - не пропустіть у новому випуску вокального проекту. 

Олександр – людина-оркестр, яка живе сценою. Вранці він вивчає оперну партію «Фігаро» в музичній академії, удень грає в театрі, ввечері викладає вокал дітям і закінчує день у нічному клубі, граючи рок.

Дівчині постійно доводиться боротися за краще життя, але вона не збирається здаватися. Прийшла на Голос, щоб нарешті зробити перший крок до мрії – поділитися своєю творчістю зі світом.

Попри молодий вік Вікторові довелося подолати чимало бід. Він ніколи не бачив свого батька, а матері не стало, коли йому було 8 років. Хлопця виховували старенькі дідусь і бабуся. Через постійні стреси у Віктора розвинулась онкологія: він пройшов два курси хіміотерапії та дві операції. Наразі Віктор співає у хорі. Він сподівається, що на Голосі почнеться новий, щасливий виток його життя.

Марія – донька відомого співака та композитора В’ячеслава Хурсенка. Прийшла на проект для того, щоб продовжити шлях свого тата і подарувати нове життя його пісням. На сцені шоу Марія чуттєво виконала пісню батька «На острові чекання».

Даніїл страждав від знущань у школі. Єдине, що допомагало йому триматися – це музика. Особливо хлопцеві подобалися Twenty One Pilots, соліст яких також пройшов складу соціальну адаптацію. Кумири надихнули Даніїла взятися за власну творчість.

Надія разом зі своїм коханим створила гурт, який кладе на музику вірші відомих українських поетів. Однак її хлопець поїхав до Німеччини, а дівчина не бажає ставити крапку у своїй співочій кар’єрі. Вона мріє знайти на Голосі країни однодумців, щоб продовжити свій проект в Україні.

 

Аліна дуже хоче відчути підтримку сім’ї у її улюбленій справі. Прийшла на Голос, адже хоче показати всім, як вона вміє співати, і щоб мама, нарешті визнала, що її донька талановита.

Енергійний Дмитро – актор за освітою та музикант за призначенням. Став частиною трупи, яка показує вистави для дітей. Паралельно розвиває свій музичний гурт.

Свого часу Софія потрапила до львівського girls-бенду Mirami. Однак їй не був до душі образ легковажної співачки. Тож Софія залишила гурт і почала писати музику.

Ліза мріє про велику сцену. Після того, як вона побувала беквокалісткою на виступі випускника Голосу Країни Влада Каращука, зрозуміла, що також хоче досягнути успіху. Дівчина вірить, що вокальне шоу їй у цьому допоможе.

Ця школярка понад усе мріє стати співачкою, однак батьки не вірять, що це гідна професія. Усе ж таки Марта йде до мети – на Голосі своїм виконанням пісні Злати Огнєвіч Пристрасть вона розвернула крісло Тіни Кароль.

Новости по теме