5 виступів Віри Кекелії на «Голосі країни», які полонили серця глядачів (відео)

Голос країни

Подборка выступлений участницы команды Сергея Бабкина.

Поделиться:

 

Стало відомо, хто потрапив у фінал «Голосу країни 7»Віра Кекелія, учасниця команди Сергія Бабкіна, прийшла на проект «Голос країни 7» з непростою життєвою історією. Заради коханого чоловіка Віра відмовилася від місця у переспективному українському гурті, а напередодні весілля пара розійшлася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віра Кекелія розповіла, як пережила розрив стосунків напередодні весілля.

«Голос» повернув радість та сенс у життя Віри. Кожна композиція, виконана нею, наскрізь пронизана щирими емоціями та переживаннями. Глядачі, проникнувшись силою голосу дівчини, привели Віру до суперфіналу шляхом голосування. 

Пісня «Спи собі сама», що її Віра виконала на «сліпих прослуховуваннях», розвернувши всі 4 тренерські крісла, зібрала майже півтора мільйона переглядів на офіційній сторінці «Голос країни» на Youtube.

Найбільш проникливе та емоційне виконання української народної пісні «Ой, не ходи Грицю», яке до глибини душі вразило всіх зіркових тренерів.

Оригінальне трактування пісні-сповіді Марусі Чурай подарувало Вірі квиток у прямі ефіри.

У чвертьфіналі Віра Кекелія драйвово виконала пісню «Think», проявивши себе як повноцінний артист, який не лише співає, а й танцює та взаємодіє із залою. Віра змусила закружляти у танку глядачів та зіркових тренерів. 

У півфіналі Віра Кекелія ніжно заспівала композицію легендарного українського композитора та співака В. Івасюка «Запроси мене у сни».

Дівчина зуміла розчулити зіркових тренерів, у тому числі й Сергія Бабкіна, на очах якого замерехтіли сльози, та глядачів, які проявили свою прихильність голосуванням на її користь.

Віра Кекелія, голос якої у півфіналі Тіна Кароль визнала найсильнішим, потребує вашої підтримки. 

Дивіться фінал найграндіознішого вокального шоу «Голос країни 7» вже цієї неділі о 21-00 та вболівайте за своїх фаворитів.

Новости по теме