Тіна Кароль не змогла стримати сліз під час емоційної промови (відео)

Голос країни
Тіна Кароль розплакалася на сцені під час виступу (відео)
www.youtube.com/channel/UCoV61u5mQvubNi7hJibZh5w

Тренер вокального шоу «Голос країни 7» зворушила прихильників своєю промовою.

Поделиться:

На YouTube-каналі зіркового тренера «Голос країни 7» TINA LIVE з’явилося емоціне відео Тіни Кароль з концерту в Сумах.

Співачка давала сольні концерти в рамках туру «Різдвяна історія» за мотивами однойменного музичного фільму. Під час виступу в Сумах Тіна Кароль звернулася до своїх прихильників із зворушливою промовою. Зіркова наставниця була настільки розчулена, що не змогла стримати сліз і розплакалася на сцені.

Кароль зізналася, що для неї дуже відповідально, як з музичної точки зору, так і з духовної, виконувати колядки у власній інтерпретації.

Я повинна була точно розуміти, що відповідаю всім якостям, щоб знову відродити наше надбання, виконати колядки у своїй обробці. Дякую вам за вашу любов, за ваше тепло, за ваше терпіння, за сьогоднішній вечір разом, - сказала співачка.

Тіна Кароль подякувала всім шанувальникам, хто поруч з нею, починаючи з першої пісні:

Залишаючись вдома одна, я завжди думаю: "Чи треба співати?" Чи потрібно продовжувати, чи треба бути, творити, створювати? Можливо це все? І я згадую вас, як ви дали мені поштовх не зупинитися, не зачахнути не просто, як співачці, а як жінці. Дякую, - зі сльозами сказала Кароль.

Уже цієї неділі, 22 січня, о 21:00 популярна українська співачка Тіна Кароль вчетверте займе тренерське крісло на проекті «Голос країни». Популярний співак і успішний продюсер Потап стане тренером вокального проекту втретє.

За кращі голоси країни вперше змагатимуться музикант і учасник популярного гурту 5'nizza Сергій БабкінЗвабливий Сергій Бабкін продемонстрував неймовірну фізичну форму (фото) та Народна артистка України і переможниця Євробачення-2016 Джамала.

ЧИТАТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий тренер «Голос країни 7» Джамала розповіла про підготовку до весілля та ремонт у новій квартирі в Києві.

Не пропустіть прем’єру головного вокального конкурсу країни! На вас чекає багато несподіванок та сюрпризів.

Новости по теме