Джамала: «У мене буде веселе сучасне кримськотатарське весілля»

Голос країни
Джамала розповіла про підготовку до весілля та ремонт у новій квартирі в Києві
1plus1.ua

Зірковий тренер «Голос країни 7» розповіла про підготовку до весілля та ремонт у новій квартирі в Києві.

Поділитися:

Фільм про Джамалу покажуть в українських кінотеатрах (відео)В ексклюзивному інтерв'ю «Теленеделе» новий тренер проекту «Голос країни 7», прем'єра якого відбудеться 22 січня о 21:00 на «1+1», Джамала розповіла про майбутнє весілля і «сліпі прослуховування» вокального шоу.

Джамала зізналася, що майбутнє весілля з Бекіром Сулеймановим буде у сучасному та кримськотатарському стилі. Зірковий тренер дуже хоче, щоб їхні гості відчули всю красу урочистості: східна їжа, музика й національні традиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала розповіла про весільну сукню своєї мрії

Також тренер «Голосу країни 7» розповіла, що ремонтом в новій квартирі в Києві займається її наречений:

Все контролює Бекір, тому що він краще за мене розбирається і в цифрах, і в термінах. Я дуже рада і вдячна йому за те, що взяв на себе ці турботи.

За словами Джамали, перед Євробаченням 2016 всі говорили співачці, що тема не та, музичний формат не той і пісня зовсім не підходить для цього конкурсу. Проте наполегливість Джамали та невтомна праця над собою допомогли вокалістці перемогти на міжнародному пісенному конкурсі.

Я вважаю, що краще говорити правду, проте через це я постійно страждаю – не всі готові її сприймати. Я сподіваюся, що моя критика здатна змусити боротися, підштовхнути йти вперед. У всякому разі, особисто у мене так і відбувається, – каже Джамала.

Переможниця Євробачення 2016 також розповіла, що саме можливість експериментувати на сцені завдяки учасникам «Голос країни 7» зацікавила її стати зірковим тренером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала мріє, щоб учасник її команди переміг на Євробаченні

Джамала також зізналася, що спочатку її відвертість, з якою вона спілкувалася з конкурсантами, шокувала всіх продюсерів і колег-тренерів. З іншого боку, зірковий тренер і засмучувалась більше, ніж інші.

Мені говорили: «Якщо ти після кожного перегляду учасника будеш заливатися сльозами, надовго тебе не вистачить». Я просто не вмію щось робити у півсили, – зізнається Джамала.

Співачка також зізналася, що після перемоги на Євробаченні 2016 вона ще не усвідомила всіх змін, які з нею трапилися. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм про Джамалу покажуть в українських кінотеатрах (відео)

Джамала ніколи не могла собі уявити, що у неї буде сольний концерт біля приголомшливо красивого кафедрального собору в Литві, що сама президент запросить її в свою резиденцію, а потім буде показувати сад.

Кожен день відбувається щось дуже важливе і цікаве. У цьому калейдоскопі подій одна річ залишається незмінною – величезне бажання писати пісні і виступати перед своєю публікою, – каже Джамала.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав, чому Джамала відмовила Потапу 15 років тому.

Новини по темі