Тренер "Голосу країни" Святослав Вакарчук показав архівне фото гурту "Океан Ельзи" після першого великого концерту 27 років тому

Голос країни
Тренер "Голосу країни" Святослав Вакарчук показав, як виглядав 27 років тому

Музикант поділився спогадами про перший публічний великий концерт гурту "Океан Ельзи".

Поделиться:

Сьогодні, коли гурт "Океан Ельзи" збирає "Олімпійський", фронтмент колективу Святослав Вакарчук опублікував архівне фото та розповів, як проходив перший публічний великий концерт гурту 27 років тому. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Це було щемливе почуття»: Святослав Вакарчук розповів про повернення на «Голос країни» та новорічні плани

Наш перший великий публічний концерт відбувся саме в цей день 27 років тому на площі перед Оперним театром у Львові. На вулиці було -7 градусів. Пам'ятаю, що майже всі співали тоді під фонограму, крім груп «Плач Єремії», «Мертвий Півень». Я вирішив, що щоб не було, які б умови виступу - буду співати лише наживо. І співав, у -7 градусів. І, пригадую, наче трохи грілися перед тим коньяком :) Було трохи страшно, але дуже прикольно.

Святослав Вакарчук зізнається, що той концерт був дуже знаковим та важливим для гурту:

Здається, що ще декілька років потому, може років п’ять, ми не збирали таку велику аудиторію, як тоді, в січні 1995 року на тому концерті.

Безумовно, ця історія стане надихаючою для гуртів, які шукають свого слухача та переживають непростий період становлення. Можливо, саме ця історія надасть крила учасникам "Голосу країни" — цьогоріч Святослав Вакарчук став одним із зіркових тренерів. Новий 12 сезон головного вокального шоу країни стартує вже 23 січня о 21:00. Не пропустіть емоційне та вражаюче пісенне шоу за участі зіркових тренерів Олі Полякової, Наді Дорофєєвої, Потапа та Святослава Вакарчука. 

Дивіться відео — розповідь Святослава Вакарчука про те, чого чекати глядачам від нового сезону шоу "Голос країни":

Новости по теме