Творці «Голос країни 7» розповіли, що змінилося у новому сезоні шоу

Голос країни

19 січня відбулася презентація сьомого сезону вокального проекту «Голос країни».

Поделиться:

Ревнощі Потапа та грандіозні плани Джамали: Чого очікувати від «Голос країни 7»Вчора, 19 січня, в київському кінотеатрі «Оскар» телеканал «1+1» презентував сьомий сезон вокального проекту «Голос країни». Зірки і гості вечора першими побачили епізод нового сезону, прем'єра якого відбудеться 22 січня о 21:00 на телеканалі «1+1».

Серед гостей були новий тренер сезону «Голос країни» Сергій Бабкін, ведучий проекту Юрій Горбунов, творча група «1+1 Продакшн», дизайнер Олена Бурба, ведуча Соломія Вітвіцька, зірки серіалу «Село на мільйон» Анна Кошмал і Євген Капорін, ведуча Олександра Лобода, ведуча «Хіт ФМ» Юлія Карпова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов і Катя Осадча розповіли про плани на 2017 рік.

В рамках презентації на гостей чекала червона доріжка, креативні фотозони, що складались із декорацій зі знімального майданчику проекту, а також спілкування з тренерами і творчою групою проекту.

У перший день «сліпих прослуховувань» я дуже сильно хвилювався, як перед кожним концертом або виставою. Але потім колеги по тренерським кріслам, глядачі в залі вселили в мене впевненість, – зізнався Бабкін.

Новий зірковий тренер зосередився на тому, яку команду хоче зібрати. На презентації він також розповів, кому з учасників надаватиме перевагу. 

Я можу не звертати уваги на помилки, вокальні неточності, але якщо учасник повністю занурений в матеріал, якщо він хоче передати те, про що співає - це та людина, яку я шукаю.

Після перегляду прем'єрного епізоду сьомого сезону «Голос країни» на великому екрані творці проекту поділилися з представниками ЗМІ подробицями створення проекту. Як відомо, в оновлений тренерський склад сезону увійшли ДжамалаСергій БабкінТіна Кароль і Потап.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Джамала відмовила Потапу 15 років тому

Для нас дуже важливо, щоб в кріслах «Голосу країни» в якості тренерів були музиканти, які роблять те, що подобається нам і нашим глядачам. Також важливим є те, що вони можуть дати нашим учасникам, - прокоментувала Генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лезіна оновлений склад тренерів.

На участь в сьомому сезоні «Голосу країни» подали заявки понад 5000 вокалістів із різних куточків України та всього світу, в тому числі з Великобританії та США.

Переможець сьомого сезону отримає можливість записати пісню і зняти кліп, а також власну квартиру в Києві. Творці проекту також розповіли про зміни в структурі проекту в цьому сезоні: кількість «сліпих прослуховувань» збільшилася до семи епізодів, а кількість учасників у кожній команді зросла до шістнадцяти. На прямих ефірах сьомого сезону буде працювати живий оркестр, що складається зі ста музикантів.

У цьому сезоні неймовірно сильні учасники. Заявки приходили до нас з усього світу більш ніж півроку. Завдяки цьому, нам вдалося змінити формат, збільшивши кількість «сліпих прослуховувань» до семи епізодів, - розповідає креативний продюсер «Голосу країни» Володимир Завадюк.

Музичний продюсер «Голосу країни» Руслан Квінта розповів, що учасники приходять на проект дуже підготованими. Переважна більшість – це музиканти вищого пілотажу, які володіють технікою гри на багатьох музичних інструментах.

У сьомому сезоні ми працюватимемо з оркестром, до якого увійшли кращі музиканти країни. Це сезон концептуальної музики тому, що ми намагаємося всі пісні видозмінити і таким чином здивувати глядачів, – обіцяє Квінта. 

Новий сезон вокального шоу «Голос країни 7» вразить наставниками, учасниками та репертуаром. Ще на початку сліпих прослуховувань було зрозуміло, що сьомий сезон буде гарячим, бо Потап уже почав ревнувати своїх прихильниць до Бабкіна

Не пропустіть прем'єру нового сезону «Голос країни 7» уже цієї неділі, 22 січня, о 21:00 на каналі 1+1. Буде гаряче!

Новости по теме