У мережі з’явилося перше фото з весілля зірок Голосу країни Віри Кекелії та Романа Дуди

Голос країни

Святкову світлину показав співак Сергій Бабкін.

Поделиться:

Сьогодні тренер Голосу країни та учасник Танців з зірками Сергій Бабкін опублікував у своїх соціальних мережах новину про те, що фіналісти Голосу країни-7 Віра Кекелія та Роман Дуда одружилися. На світлині, якою поділився артист, зображені щасливі молодята у день весілля:

«У команді Бабкіних велике свято – народження нової сім’ї. Віра та Роман не випадково потрапили до нашої команди, адже всі випадковості невипадкові. Любов – ось це справжня перемога. Нам зі Сніжаною дуже приємно бути причетними до цієї магії. Можливо саме заради цього ми всі зібрались у сьомому сезоні Голосу країни. Наші любі, Романе та Віро, дозвольте привітати вас із народженням нової сім’ї. Тепер ви Віра Дуда та Роман Кекелій. Ви знаєте, як сильно ми вас любимо та цінуємо те, що ви є у нашому житті», - ніжно привітав молодят музикант. 

Тим часом, пара розповіла, що вирішила відмовитись від гучних святкувань та провести цей важливий день далеко за містом, насолоджуючись особливістю моменту в компанії одне одного.

Зазначимо, що Віра Кекелія та Роман Дуда познайомились на «Голосі країни-7», потрапивши до команди Сергія Бабкіна.  А стосунки молодих, за словами співачки, зародились на етапі Нокаути. Для Віри проект був порятунком від депресії, в якій вона перебувала після розриву стосунків з нареченим і виходу з поп-гурту АРМІЯ. В свою чергу, Романа Дуду називали найбільш романтичним учасником сьомого сезону. У житті хлопця також був болісний розрив із дівчиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка «Голосу країни» Віра Кекелія виходить заміж за партнера по шоу

Нагадаємо, що 5 листопада о 21.00 на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра нового четвертого сезону найбільш очікуваного вокального проекту країни «Голос. Діти», зірковими тренерами якого стали Наталя Могилевська, MONATIK та солісти гурту «Время и Стекло» Надя Дорофеєва та Позитив, ведучими – Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

Новости по теме