Учасниця команди Сергія Бабкіна зізналася, кого вважає своїм конкурентом

Голос країни

Екс-солістка гурту «Армія» розповіла, які труднощі долає на «Голос країни 7».

Поделиться:

Священик із команди Тіни Кароль учетверте став батькомУчасниця команди Сергія Бабкіна Віра Кекелія за лаштунками «Голос країни 7» розкрила секрети підготовки до своїх виступів та зізналася, кого з учасників вважає найбільшим конкурентом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця команди Джамали зізналася, в кого закохалася на вокальному шоу

На нокаутах вокалістка виконала українську народну пісню «Ой не ходи Грицю». Незвичайне виконання відзначили усі тренери шоу. Сама ж дівчина на розповіла, що завжди хотіла виступати в такому стилі.  

Я себе відчувала дуже комфортно у цьому стилі, відчувала себе вродливою дівчиною у цьому вбранні. Загалом – це моє, - запевняє Віра Кекелія.

Учасниця критику тренерів сприймає конструктивно. Зокрема обов'язково дослухається до порад Джамали. 

Безперечно, я завжди за критику. Я розумію, про що вона мені говорила. Я це сама навіть почула, стоячи на сцені. Тому безумовно я буду намагатися робити якісь моменти чистішими, - каже дівчина.

Читайте також: Грузинка підкорила тренерів самобутнім виконанням української народної пісні (відео)

Учасниця «Голос країни 7» також зізналася, що насправді у кожного зі співаків команди Сергія Бабкіна є особлива настанова від тренера. Саме вона допомагає їм на сцені «викладатися на повну».

 У нашій команді є традиція: ми повинні співати всім своїм нутром. Сергій нам дозволив, він сказав до дідька ноти, сказав, живіть там, на сцені, - ділиться вокалістка.

Тим не менш хвилювання на сцені вокального шоу завжди присутнє. Віра Кекелія зазначає, що інколи під час виступів хочеться навіть подивитися на себе зі сторони, тому що через емоції, ніби стирається пам'ять.

Своїм найбільшим суперником на шоу «Голос країни 7» учасниця команди Сергія Бабкіна вважає тільки себе.

Я, наприклад, - свій найбільший ворог, тому що в мені дуже багато страхів, які мені дуже хочеться подолати. Один з учасників нашої команди Сергій Дуда, до речі, дав мені хорошу пораду: не бійся боятися. Ось я і не хочу боятися своїх страхів, я хочу іти їм назустріч, на розмовляти з ними  на «ти», - сміється Віра Кекелія.

Нагадаємо, імена всіх учасників «Голос країни 7», які пройшли до прямих ефірів.

Новости по теме