Учасники «Голосу країни-7» прикрасили сторінки глянцю (фото)

Голос країни

Участники «Голосу країни-7» снялись в яркой фотосессии для журнала «Viva».

Поделиться:

Учасники сьомого сезону проекту «Голос країни» Наіле Ібраімова, Віра Кекелія, Роман Дуда, Марта Адамчук, Роман Руссу, Інгрет Костенко та Галина Шкода знялися в яскравій фотосесії для глянцевого журналу «Viva».

Фіналісти проекту та улюбленці «Viva» позували перед фотокамерами у модних вбраннях та відверто ділилися своїми історіями.

Підопічна Джамали кримчанка Наіле Ібраімова вразила читачів свіжим та сучасним образом. Стилісти підібрали дівчині сукню-вишиванку червоного кольору. Образ доповнили шкіряними чоботами, вишитими квітами, та капелюхом з широкими полями.

Цікаво, що під час фотосесії Наіле зізналась, що її серце вільне і вона чекає на кохання всього свого життя.

Учасниця з команди Сергія Бабкіна Віра Кекелія позувала у довгій блакитній сукні з відкритими плечима, та навіть розповіла, що минулого року планувала їхати в іншу країну працювати, але у день від’їзду побачила новину про кастинг «Голосу країни» і не сіла на літак.

Я була у батьків і мала їхати працювати за контрактом у Дубаї. В день вильоту я побачила анонс нового сезону «Голосу» і відчула, що ця поїздка - не мій варіант. В результаті пішла на передкастинг. – розповіла Віра.

Відверті історії учасників «Голосу країни-7» читайте вже у свіжому випуску журналу «Viva».

Нагадаємо, що минулої неділі відбувся перший прямий ефір наймаштабнішого вокального проекту країни, за результатами якого у півфінал пройшли Наіле Ібраімова та Анна Кукса з команди Джамали, Віра Кекелія та Марта Адамчук з команди Сергія Бабкіна, Роман Руссу та Інгрет Костенко з команди Потапа, Олександр Клименко та Katya Chilly з команди Тіни Кароль.

Дивіться другий прямий ефір «Голосу країни-7» наступної неділі, 16 квітня,  о 21.00 на телеканалі «1+1».

Новости по теме