Учасники Голосу країни, які створюють нову українську музику

Голос країни

8 представників нової хвилі вітчизняної музики.

Поделиться:

Цієї неділі, 6 травня, о 21:00 на глядачів 1+1 чекає спецвипуск Світського життя Зірки Голосу, у якому ви дізнаєтесь, як склалося життя учасників наймасштабнішого співочого шоу. 

Перемога на вокальному шоу Голос країни – мрія усіх його учасників. На жаль, вона не здійснилася для виконавців цієї добірки. Проте вони продовжили жити улюбленою справою і також здобули перемогу – кожен свою свого часу…

ОПИТУВАННЯ: Хто переможе у Голосі країни 8?

ХРИСТИНА СОЛОВІЙ

Ця дівчина прийшла на Голос країни ще 2013 року, щоб познайомити широкий загал слухачів із лемківськими піснями. Їй поталанило потрапити до команди Святослава Вакарчука, який згодом, після проекту, продовжив співпрацю з підопічною.

Саме чуттєві лемківські пісні стали яскравою візитівкою молодої виконавиці. А вже після участі у вокальному проекті Христина почала створювати авторські композиції. Перший кліп на пісню "Тримай" вийшов 2015 року та за кілька днів зібрав 1 млн переглядів на YouTube, а згодом отримав нагороду музичної премії YUNA.

На сьогодні Христина Соловій випустила альбом Жива вода та декілька кліпів. Вона активно концертує, збираючи повні зали.

Мені хочеться створювати хорошу музику і робити щасливими людей, які її чують. І поділитися з людьми тим, як я люблю цю музику, — розповіла Соловій.

Далі пропонуємо переглянути крайній кліп співачки Fortepiano, у якому помітно, як «виросла» Христина та її музика.

TAYANNA

Глядачі Голосу країну знають її як Тетяну Решетняк, яка 2015 року виконала на сцені Голосу пісню "Край, мій рідний край". Тетяна розвернула всі тренерські крісла та обрала команду Потапа.

Виконавиця мріє представити Україну на Євробаченні, тож уже двічі брала участь у нацвідборі пісенного конкурсу. Сподіваємося, у неї ще все попереду, адже її творчість люблять і визнають: 2017 року TAYANNA отримала нагороду від M1 Music Awards як Прорив року, а 2018-го була номінована на премію YUNA як Найкраща виконавиця.

Співачка випустила два альбоми — Портреты та Тримай мене. До останнього увійшли україномовні пісні, одну з яких – Сила – пропонуємо послухати просто зараз.

LAUD

Влад Каращук, випускник шостого сезону Голосу країни, поступово завойовує свого слухача. Наразі виконавець працює над дебютним альбомом, реліз якого запланований на другу половину 2018 року. 

Нещодавно LAUD взяв участь у нацвідборі на Євробачення-2018 та випустив новий кліп на україномовну пісню "Вигадав".

«У відео зашифрована детективна історія, ми розраховуємо на уважних глядачів, які зможуть побачити і зрозуміти сюжет. Я дуже задоволений результатом! Вийшло навіть краще, ніж я уявляв у своїх найсміливіших мріях. Це, друзі, справжній трилер, який вам захочеться переглядати», — зізнався Влад. 

INGRET

Інгрет Костенко взяла участь у сьомому сезоні Голосу країни з піснею "Пташечка". Тоді дівчина розвернула всі тренерські крісла та обрала команду Потапа. Інгрет дійшла до суперфіналу проекту, де посіла друге місце. Наразі вона пише музику, записує пісні та готується до випуску кліпу. А днями вийшов її новий сингл В небо.

THE ERISED 

Український англомовний електронний гурт цього року взяв участь у нацвідборі на Євробачення. Завдяки конкурсу про нього дізналася велика кількість українців. Проте із The Erised добре знайомий інозений слухач. Пісня гурту Pray набрала понад мільйон прослуховувань на всесвітньо відомому сервісі Spotify. Про нього писали знані видання, як ось The New York Times, The Telegraph.

Що цікаво, солістка гурту Соня Сухорукова 2013 року брала участь у Голосі країни та стала частиною команди Вакарчука.

LEO MANTIS 

Стильна музика, харизма та українська мова зі «смачним» акцентом вирізняють Лео з-поміж інших. Леонардо Ободоеке – родом із Негерії. Приїхав до України на навчання у Тернопільському медичному університеті. А втім, співоча душа хлопця привела його на Голос країни, де Лео потрапив до команди Святослава Вакарчука. Подія була доленосною, адже відомий музикант продовжив співпрацю зі своїм підопічним після проекту.

Перший сингл Лео "Листи" полюбився українським слухачам. Потім він першим в Україні презентував пісню, що прозвучала на піджин — суміші спрощеної англійської та однієї із 300 мов і діалектів Нігерії. Опісля співак взяв музичну паузу, однак нещодавно знову поставив свою творчість на «плей» і презентував кліп "Вільна".

Наразі виконавець працює над своїм першим альбомом.

CONSTANTINE 

Його називають одним із найцікавіших вокалістів нової хвилі української музики. Костянтин Дмитрієв має сильний голос незвичного тембру. Попри те, що свого часу хлопцеві не вдавалося стати частиною вітчизняного шоу-бізнесу (мовляв, «не формат»), він після довгих вагань прийшов на Голос країни-6. Його виконання пісні Adele Hello вразило глядачів і зіркових тренерів.

Тепер CONSTANTINE пише пісні та випускає власні кліпи. А також цього року спробував свої сили у нацвідборі на Євробачення з україномовною піснею Місто.

JULINOZA

Учасниця Голосу країни-7 Юлія Запорожець своїм чуттєвим виконанням пісні Христини Соловій Тримай розвернула до себе усі червоні крісла. Після участі у шоу дівчина продовжила творчий шлях і тепер виступає як JULINOZA. В образі виконавиці є щось казкове, а в музиці – загадкове. Власне, переконайтеся в цьому самі.

Думаю, JULINOZA – це сінематікм’юзік, ф’ючем’юзік, яка не є супроводом до якого-небудь кіно, а представляє слухачам можливість уявити своє кіно у себе в голові під час прослуховування, – говорить Юлія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неймовірні виступи на Голосі країни-8, що розвернули всі крісла

Нагадуємо, що цієї неділі, 29 квітня, відбудеться суперфінал Голосу країни-8. Вмикайте 1+1 о 21.00!

Новости по теме