Учасник Ліги сміху розповів, чому прийшов на сліпі прослуховування

Голос країни

Талановитий вокаліст виконав пісню Земфіри і розвернув усі тренерські крісла.

Поделиться:

Учасник другого дня сліпих прослуховувань наймасштабнішого вокального шоу Голос країни-8 20-річний Михайло Сосунов із Білорусі виступив із піснею Земфіри «Блюз» і зумів розвернути усі кренерські крісла. Хлопець підкорив серця суддів своїм незвичайним вокалом і змусив тренерів поборотися за свій талант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-8 – 2 випуск онлайн – сліпі прослуховування 4.02.2018

Розвернувшись до Михайла, Потап одразу ж впізнав у хлопцеві свого підопічного у гумористичному проекті Ліга сміху і запросив співака у свою команду, аби попрацювати разом ще раз. 

Тіна Кароль зазначила, що захоплена співом Михайла і найбільше з усіх тренерів хотіла б забрати хлопця до своєї команди. А Джамала похвалила Михайла за його драматизм та ніжність під час виступу. 

Мало кому вдається заспівати пісню Земфіри настільки гідно, як ви це зробили сьогодні. Ви наче перенесли нас в інший світ - у той час, у те місце...Дякую вам! - прокоментував виступ Михайла Сергій Бабкін.

Все ж таки Михайло обрав команду Тіни Кароль, але зазначив, що цей вибір був складним.

Перед виступом я не думав до кого йти. Врешті-решт вибір був між Тіною та Джамалою. Я не очікував, що до мене повернуться одразу чотири тренери, вони ще й стоячи аплодували. Це все дуже хвилююче, однак коли ти вже знаходишся на сцені, хвилювання зникає. 

Щодо вибору пісні, співак зазначає, що переспівувати Земфіру було ризиком та справжнім викликом для нього. 

Я згоден із Сергієм Бабкіним, що це дуже складний вибір, адже Земфіра - унікальна і неповторна. Для мене було дуже важливо переспівати її по-особливому, і я зміг зважитися на такий крок. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала та Потап розповіли про свій перший заробіток

Новости по теме