Голос країни-8 – 2 випуск онлайн – сліпі прослуховування 4.02.2018

Голос країни

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос країни-8 4 лютого на 1plus1.ua.

Поділитися:

4 лютого на глядачів телеканалу 1+1 чекає другий випуск сліпих прослуховувань нового сезону Голосу країни, зірковими тренерами якого стали Потап, Тіна Кароль, Джамала та Сергій Бабкін, а ведучими - Юрій Горбунов та Катерина Осадча. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я сама собі продюсер» — Зіанджа дала перше офіційне інтерв'ю​​

Пряма трансляція шоу Голос країни 8 сезон, 2 випуск онлайн:

Зазначимо, що «сліпі прослуховування» - найбільш непередбачуваний і одночасно емоційний етап проекту, під час якого легендарні тренери, сидячи в червоних кріслах спиною до сцени, оцінюють виключно голос кожного учасника. Натиснувши кнопку, тренер розвертає своє крісло до вокаліста, тим самим запрошуючи стати учасником своєї команди. Згідно з новими правилами вокаліст, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений одразу залишити сцену без спілкування з зірковими тренерами. 

Першим на сцену вокального шоу вийшов Владислав Мпангу із піснею Louis Armstrong «A Kiss to Build a Dream On». Цей темношкірий хлопець із українською душею прийшов на шоу Голос країни, адже пообіцяв матері стати відомим співаком. Владислав потрапив до команди Потапа.

Олександр Полежаєв із міста Дніпро виступив із піснею «Засвіт встали козаченьки» і отримав запрошення працювати у команді Джамали. Цей козак Сіромаха закінчив академію козацтва і «довів право носити чуба». Олександр викладає козацькі види бойових мистецтв, а також працює у театрі «Люті козаки», де виконує трюки на конях та бойовий гопак. На Голосі країни хоче познайомити широку аудиторію з козацькими піснями, адже вони несуть у собі нескорений дух і любов до України.

Третьою на сцену Голосу країни вийшла Аліна Багінська. Дівчина заспівала пісню Віктора Цоя «Группа крови», однак не змогла розвернути тренерські крісла. 

Наступний учасник – Олексій Левкович. Олексій працює баристою у вуличній кав’ярні, однак мріє присвятити життя музиці. На Голосі він хоче познайомитися з музикантами та створити власний гурт. Виступивши із піснею Kwabs «Walk», Олексій потрапив до команди Джамали.

Мішу знають як учасника Ліги Сміху з команди Потапа. Він грає роль хлопця нетрадиційної орієнтації, тому знайомі сприймають його через призму образу. Тож прийшов на Голос, щоб показати себе іншим – талановитим і вразливим виконавцем. Хлопцю вдалося потрапити до команди Тіни Кароль.

Наступний учасник Іван Колтаков заспівав пісню гурту АРИЯ «Улица роз» і потрапив у команду Тіни Кароль. Іван має два крила – це музика та байки. Удень він власноруч збирає мотоцикли для себе та своїх друзів, увечері грає рок. До речі, його гурт є офіційним трибьют-проектом Арії в Україні. Співак переконаний, що рок буде актуальний завжди, і готовий продемонструвати це на сцені Голосу.

Катерина Сєвєрова із міста Южноукраїнськ заспівала українську народну пісню «Зозуля» і потрапила до команди Тіни Кароль. Катя була доволі невпевненою у собі дівчиною: попри хороші вокальні здібності не вірила в себе, а потім настільки переймалася своїм зовнішнім виглядом, що захворіла анорексією. Однак, потрапивши на концерт Тіни Кароль у рідному місті, дівчина надихнулася та вирішила наполегливо йти до своєї мети.

Євген Щавлінський виступив із піснею Travis «Sing», однак не зміг розвернути тренерські крісла.

Наступна учасниця Голосу країни-8 Вікторія Ільчишена виступила із піснею Н. Бучинської «Грішна любов». Відчайдушна домогосподарка Вікторія виховує двох дітей: її донці 3 роки, а хлопчику – 7 місяців. Вона вірить, що Голос дозволить їй реалізуватися і як співачці. Дівчина потрапила до команди Потапа.

Тетяна Тимошенко заспівала пісню Потапа і Насті «ЯдовитаЯ», але не змогла пройти далі.

У другому випуску сліпих прослуховувань наймасштабнішого вокального шоу Голос країни на сцену вийшла популярна українська співачка Злата Огнєвіч. Злата заспівала пісню One day і повернула до себе усі тренерські крісла. Після виступу Злата вирішила приєднатися до команди Потапа, аби допомагати учасникам готуватися до виступів та давати Потапу корисні поради.

Юрій Каналош із міста Павлово виступив із піснею Polo Nuttini «Iron Sky». Юрій народився у маленькому селі на Закарпатті. Він із дитинства любив співати та танцювати. Та навіть рідний батько не брав до уваги здібності сина, просив забути про них і знайти «нормальну роботу». Підтримує Юрія лише мама. На Голосі співак прагне показати, що звичайний хлопець із глибинки може досягнути успіху.​ Хлопець потрапив до команди Сергія Бабкіна.

Наступний учасник Валентин Біленький виступив із піснею Сергія Бабкіна «Пробач». Валентин працює електромонтером на будівництві й левову частку зарплатні віддає на заняття вокалом. Він прийшов на кастинг Голосу вже вп’яте і заради того, щоб потрапити до проекту, схуднув на 16 кг. Хлопець потрапив до команди Сергія Бабкіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Джамала не стримала сліз від виконання української колискової

Новини по темі