Юрій Ткач розповів, чому вирішив поступитися місцем у Голосі країни

Голос країни

Відомий гуморист дав ексклюзивне інтерв'ю Артему Гагаріну.

Поделиться:

Вчора о 21:00 глядачі 1+1 побачили четвертий випуск «сліпих прослуховувань» проекту . Справжню бурю емоцій серед тренерів і шанувальників проекту викликав виступ учасника Танців з зірками Юрія Ткача, який недільного вечора своїм запальним виконанням пісні DZIDZIO «Я і Сара» розвернув всі чотири тренерські крісла. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній хлопець Тіни Кароль освідчився їй на Голосі країни

Після виступу коміка тренер Сергій Бабкін, не стримавши захвату від співу свого колеги по паркету, вибіг на сцену, щоб разом з Юрою виконати жартівливий кавер на трек гурту 5′nizza «Солдат», нові слова до якого вони написали разом.

Коли на Танцях з зірками ти випадково заспівав, я одразу помітив твій талант. Згадай, я сказав: «Юра, ти ж крутий вокаліст». Ми з тобою зможемо підібрати неймовірний матеріал. Я дуже хочу, щоб ти пішов до мене в команду, - зізнався Сергій Бабкін.

В свою чергу, Юрій Ткач вирішив поступитися своїм місцем у проекті артистам, які ще не встигли вийти на сцену Голосу країни:

Насправді я більше по танцям. На вокальний проект прийшов, щоб своїм прикладом показати, що все в житті можливо. Потрібно лише багато працювати та вірити у свої мрії. А за кулісами знаходиться дуже багато людей, які співають значно краще за мене, тому я не можу залишитись у шоу, - сказав Юрій.

Підтримати Юрія прийшли його дружина та маленька донечка. 

В ексклюзивному інтерв'ю для 1plus1.ua ведучий Артем Гагарін розпитав Юрія, чи дивиться він Голос країни, та чому вирішив не лише станцювати, але й заспівати. Юрій також зізнався, яку музику слухає та з ким із музикантів товаришує.  

Я не планую професійно займатися співом. Я хотів знайти ще більше друзів. Якщо говорити про те, до кого в команду я б хотів потрапити, то найбільш близький мені Сергій Бабкін, але і з іншими тренерами теж хотілося б попрацювати. Сергій - мій улюблений співак, - розповідає Юрій. 

Відповідаючи на запитання глядачів щодо своєї участі в Голосі країни, Юрій розповів, що вміє трішки грати на піаніно, гітарі та барабанах. Крім того, гуморист зазначив, що мріяв стати ведучим Ліги сміху, і нарешті у 4 сезоні гумористичного шоу йому це вдалося. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Ткач: «На Голосі країни у мене дуже серйозні наміри»

Новости по теме