“Сьогодні я була голосом усіх українських жінок”, — Євгенія Емеральд про проблему домашнього насилля в Україні та особисту історію аб’юзу від свого чоловіка у “Говорить вся країна” (ексклюзив)

Говорить вся країна
Скоро
Євгенія Емеральд на Говорить вся країна розповіла про розлучення з чоловіком

У “Говорить вся країна” Євгенія Емеральд поділилася приголомшливими подробицями історії про розлучення зі своїм чоловіком.

Поделиться:

На телеканалі “1+1 Україна” транслюють новий сезон суспільно-важливого ток-шоу “Говорить вся країна”, що виходить з понеділка по четвер о 19:30. Проєкт має на меті розібратися в резонансних справах, встановити справедливість та навчити українців відстоювати свої права. Новий сезон показує на прикладі реальних історії, як перетворити проблеми на план дій та шукати вихід із будь-якої складної ситуації. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія 11-річного мільйонера: у токшоу “Говорить вся країна” на “1+1 Україна” з'ясували, хто та чому запроторив дитину до психіатричної лікарні

Один з нових випусків розповість про резонансну справу колишньої військової Євгенії Емеральд, яка нещодавно публічно заявила про розлучення із Євгеном Стипанюком. Причиною розриву стало фізичне й психологічне насилля зі сторони чоловіка. Він погрожує фізичною розправою та має намір забрати спільних дітей. Під час обговорення ситуації на “Говорить вся країна” було показано, що Євгенія — не єдина жертва аб’юзера, а про свої історії розповіли його колишні. 

Говорить вся країна

Після зйомок епізоду для “Говорить вся країна” редакція сайту 1+1 поспілкувалася з Євгенією Емеральд. Про мету участі у проєкті жінка каже так: 

“По-перше, хочу розказати всю правду, щоб людина понесла кримінальну відповідальність за скоєні нею дії. Також прагну на своєму прикладі показати всім українським жінкам, що треба за себе боротися. Мені самій було складно, але я це зробила не тільки для себе і своєї сім'ї, але й для жінок України. Сьогодні я була голосом всіх українських жінок. Сподіваюся ця історія завершиться відповідними наслідками та покаранням для цієї людини”.

Євгенія також поділилася враженнями від обговорення свого досвіду на “Говорить вся країна”: 

“Багато хвилювалася, бо знову пережила ці відчуття. Почула історії інших жінок, дізналася нові деталі, від яких хотілося плакати. Проте розумію, що ми всі мали пройти цей досвід аби стати сильнішими. Беру повну відповідальність за свій вибір, за те, що зі мною відбулося. Однак також показую, що можна виправляти свої помилки і боротися. Цікавим досвідом став детектор брехні. Радію, що люди дізнаються всю правду, і тепер ані хейтери, ані він не зможуть спаплюжити мою репутацію, честь військових та поліцейських жінок, а також моїх побратимів”.

Говорить вся країна

Колишня військова зізналася, що саме допомагає підтримувати її ментальний стан під час складної ситуації:

“Допомагають мої діти та інші жінки. Вони кожен день пишуть мені свою сповідь, дякують і кажуть, що я дійсно їх голос. Зізнаються, що завдяки моєму інтерв'ю вони теж почали звільнятися. Інші жінки зрозуміли, що вони невинні, а багато хто лише за цей тиждень уже пішов від тиранів. Плачу від кожної такої історії. Уранці, поки їхала на “Говорить вся країна”, мені написала вагітна дівчина, яку побив її чоловік. Вона хотіла зробити аборт, та я її вмовила відмовитися від цієї ідеї. Те, що ця дитина від аб’юзера, не має значення, адже перш за все — це її дитя, і воно заслуговує на життя. З усім іншим я особисто намагатимусь допомогти”.

Євгенія Емеральд розповіла, що планує продовжувати боротися за справедливість:

“Сьогодні усвідомила, що роблю все правильно. Депутатка та експертка “Говорить вся країна” Дар’я Володіна запропонувала разом змінювати законодавство. Це ще одна моя мета — не лише щоб жінки прокидалися і звільнялися, а і щоб зміни були на законодавчому рівні. Буду працювати над тим, щоб такі поняття як аб’юз, домашнє та психологічне насилля тягли за собою кримінальну відповідальність. Чим більшим буде покарання, тим менше таких випадків буде у країні”.

Яку шокуючу історію розкажуть про Євгена Стипанюка його колишні, та як Євгенія Емеральд планує досягнути покарання для свого чоловіка, дивіться на сайті 1+1:

Кожен телеглядач може поділитися власною історією і стати частиною нового сезону ток-шоу на “1+1 Україна”. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, або зателефонувати на гарячу лінію +38 (044) 490 70 38 детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами. Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія токшоу “Говорить вся країна” - віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Посилання на збір історій. 

Більше подробиць читайте на сайті.

Повні випуски "Говорить вся країна" можна подивитися на сайті 1+1 за посиланням.

Новости по теме