Анна Кошмал розповіла, як зачарувати чоловіка

Анна Кошмал розповіла, як зачарувати чоловіка
instagram @smorkovkina

Даша із серіалу «Хороший хлопець» поділилася жіночими хитрощами.

Поделиться:

«Хороший хлопець» Кирило Дицевич розповів, які дівчата йому подобаютьсяАнна Кошмал, зірка популярного серіалу «Хороший хлопець» на «1+1», в ексклюзивному інтерв'ю для 1plus1.ua зізналася, якими жіночими хитрощами користується, щоб зачарувати протилежну стать.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серіал «Хороший хлопець» очолив ТОП найрейтинговіших серіалів весняного сезону.

Анна розповідає, що найдієвішою «хитрістю» у спілкуванні з чоловіками є чесність та щирість, адже фальш завжди відчувається. Однак не менш важливими для жінки, актриса вважає, розум, інтелігентність та життєрадісність.

Усвідомлено я не користуюся ніякими хитрощами. Найпривабливішою є жінка розумна та інтелігентна. У ній завжди є загадка і вона цікавий співбесідник. І звісно ж чоловіки звертають увагу на радісних жінок, адже шукають ту жінку, яка перетворить їхнє життя у свято. – поділилася Анна Кошмал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Хороший хлопець» Кирило Дицевич розповів, які дівчата йому подобаються.

У Анни є коханий чоловік, з яким молода актриса зустрічається вже 3 роки. В юності вони жили у сусідніх будинках, але особисто не було знайомі. І от лише декілька років тому їх звела доля.

Мені з ним надзвичайно пощастило. У нього чудова сім'я і батько передав сину правильні уявлення про сі'мю та ставлення до жінки. – розповідає Анна.

Нагадаємо, нещодавно Олена Любченко розповіла, чим загрожують стосунки з «поганими хлопцями».