Найпривабливіші українські акторки з серіалів «1+1» (фото)

Дивіться фото найпривабливіших актрис із улюблених серіалів каналу «1+1».

Поделиться:

Найпривабливіші актори серіалів «1+1» (фото)За успіхом кожного чоловіка стоїть жінка, що його надихає. Прекрасна стать привносить затишок та тепло до холодної оселі, змушує наважитися на неймовірні героїчні поступки та перетворює життя на поезію. 

Яка ж вона, українська красуня, пропонуємо переглянути у підбірці найпривабливіших актрис серіалів 1+1.

АННА КОШМАЛ

У свої 22 роки Анна Кошмал вже стала успішною актрисою. Свою кар’єру дівчина розпочала у 17 років у гумористичному серіалі «Свати». Її харизматичну зовнішність помітили режисери, й з тих пір вона не зникає з українських телеекранів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка Анна Кошмал розповіла, як досягти гармонії в особистому і професійному житті

Анна Кошмал зіграла у серіалах «Хазяйка», «Село на мільйон» та «Хороший хлопець», прем’єра якого стартує 27 березня на «1+1».

У центрі сюжету серіалу «Хороший хлопець» – історія чоловіка, що потрапляє до в'язниці, взявши на себе злочин своєї дівчини. Олег і Настя разом ще зі студентських років. Вони хотіли прожити все життя разом, мріяли «вибитися в люди» і будували плани на майбутнє.

Одного разу заради просування по кар'єрних дівчина вчиняє серйозний злочин. Олег дарма надіється, що Настя його дочекається, а вийшовши на волю стає перед вибором: помститися чи пробачити та рухатися далі.

ОЛЬГА ГРИШИНА

Ольга Гришина – успішна актриса та щаслива дружина й мати. Ще за шкільною партою дівчину мучали сумніви, до якого вишу їй податися: піти по стопах мами і бути лікарем чи спробувати себе у театральному мистецтві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Гришина: біографія, особисте життя і кар'єра актриси

Врешті решт Ольгу прийняли до політехнічного інституту, але провчившись два роки, вона його покинула й без проблем вступила до театрального. Актриса зіграла у серіалах «Біженка» та «Катерина», а досвід роботи санітаркою у лікарні допоміг Ользі неперевершено вжитися у роль хірурга у серіалі «Центральна лікарня».

ЛЮДМИЛА ЗАГОРСЬКА

Людмила – успішна актриса театру і кіно. Вона знялася у 34-х кінокартинах і грає у трупі Київського академічного театру на Липках. Актриса знялася у двох відомих стрічках «1+1»: «Гроза над Тихоріччям» та екранізації однойменної книги В. Лиса «Століття Якова». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роман «Століття Якова» вийде друком у кінообкладинці

У серіалі «Століття Якова» Людмила Загорська зіграла роль польської шляхтянки Зосі, що відмовилася від привілеїв свого походження заради сільського життя з Яковом, який вразив її неймовірним чоловічим поступком. Вона зуміла завоювати прихильність та повагу сусідів, була вірною дружиною та гарною матір’ю, однак постраждала через небажання підкоритися радянській владі.

ВАЛЕРІЯ ХОДОС

Валерія Ходос знялась у 34-х кінострічках, грає у театрі та викладає в інституті культури. Вона зіграла у відомих серіалах виробництва 1+1, таких як «Все одно ти будеш мій», «Папараці», «Хороший хлопець» та сучасній інтерпретації поеми Т. Шевченка «Катерина».

ГАННА ТОПЧІЙ

Ганна Топчій – 27-річна актриса театру і кіно. Раніше грала у Київському молодому театрі, а з 2014 року – у Київському академічному театрі драми і комедії на Лівому Березі. Ганна знялася у семи кінокартинах, найвідомішою з яких стала «Століття Якова».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Драма «Століття Якова» успішно пройшла на 1+1 і спричинила дискусію у суспільстві

В екранізації «Століття Якова» Ганна виконала роль Уляни, яку з дитинства щиро кохав головний герой – Яків Мех. Відповідаючи йому взаємністю, Уляна змушена була підкоритися волі батьків та піти заміж за хлопця із багатої сім’ї. Попри це, вона свідомо завагітніла від Якова напередодні весілля. Незважаючи на те, що Бог створив для Якова та Уляни різні сім'ї, їхнє кохання жило до останнього подиху.

Нагадаємо, нещодавно виконавець головної ролі у серіалі «Хороший хлопець» вразив схожістю з батьком.