“1+1 Україна” знімає серіал “Коло Омани” з Сергієм Стрельніковим та Катериною Варченко у головних ролях

Коло омани
20:15
з 22 квітня
Детективна мелодрама Коло омани - тривають зйомки від телеканалу 1+1 Україна

Телеканал “1+1 Україна” готує премʼєру детективної мелодрами “Коло омани”.

Поделиться:

“1+1 Україна” готує премʼєру детективної мелодрами “Коло омани” з Сергієм Стрельніковим та Катериною Варченко у головних ролях. Нова стрічка розкаже історію жінки, яка прагне відновити правду та відчайдушно протистоїть складним життєвим обставинам задля того, щоб повернути власну доньку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “1+1 Україна” покаже українсько-латвійський серіал “Сталеві нерви”

Коло омани

Коло омани

Жертва домашнього насильства Ліна опиняється за гратами за вбивство власного чоловіка. В тюрмі вона народжує доньку, яку забирає свекруха, аби помститися. Дитина дивом залишається живою і опиняється в сиротинці. Опинившись на волі, Ліна прагне повернути доньку, але понад усе боїться того, що донька дізнається про її минуле. Попри все героїня сміливо долає життєві випробування та розплутує мереживо брехні, у яке потрапила.

Коло омани

“Коло омани” - це адаптація корейського формату Lie after lie. Виробництвом на замовлення телеканалу “1+1 Україна” займається «Три-Я-Да Продакшн». Зйомки проходять в Києві.

Головні ролі виконають відомий український актор Сергій Стрельніков та зірка серіалу “Хазяйка” Катерина Варченко. До акторського складу серіалу також увійшли: відома за роллю у комедії “Село на мільйон” Наталія Васько, виконавець головної ролі “Моя улюблена Страшко” Олександр Соколов, зірка серіалів «Найгірша подруга» та «Актриса» Дарʼя Легейда та наймолодша ведуча “Сніданку з 1+1” Єфросинія Мельник. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історії хоробрих сердець, благодійний концерт Океану Ельзи та премʼєрні випуски “Мандруй Україною з Дмитром Комаровим”: що “1+1 Україна” покаже до Дня Незалежності

Коло омани

Коло омани

Продюсерами серіалу від каналу "1+1 Україна" виступають Олена Єремєєва, Дарина Жукова. Від продакшн “ТріЯда” - Сергій Баранов, Ігор Волков, головний автор Лариса Марцева, виконавчий продюсер Сергій Купрін, режисери-постановники -  Олександр Тіменко та Дмитро Лактіонов. 

Стежте за новинами “1+1 Україна” та не пропустіть нові подробиці детективної мелодрами “Коло омани”.

Новости по теме