«Маскарад» на 1+1: першим фантастичним героєм найзагадковішого шоу країни став Папуга з Ріо

Першим фантастичним героєм найзагадковішого шоу країни став Папуга з Ріо

Триває робота над новим сезоном найуспішнішого шоу минулої осені під назвою «Маскарад», в якому зірки шоу-бізнесу, спорту, кіно і телебачення в образах фантастичних персонажів демонструють приховані таланти.

Поделиться:

Нещодавно розпочався медійний квест, в рамках якого глядачі будуть знайомитись із героями нового сезону «Маскараду». Фантастичні персонажі будуть з'являтись в ефірі 1+1, у соц мережах та на сторінках українських видань. Знайомлячись із героєм, глядачі будуть дізнаватись, де та коли можна буде побачити наступного. Так, днями в гості до ведучих інфотейнмент шоу «Твій день» завітав перший яскравий персонаж. Ним став Папуга з Ріо, який в прямому ефірі продемонстрував свій вражаючий образ, станцював та навіть продемонстрував пародію на веселі ролики з папугами з усього світу. Для його фантастичного образу стилісти проекту на чолі з Ольгою Слонь використали більше ніж 2000 пір’їнок, кожну з яких кріпили вручну. Вже незабаром Папуга продемонструє свій танцювальний та інші таланти у «Маскараді».

Казковий образ складається з яскравого рожевого костюму, всіяного стразами, а величезні крила, ширина і висота яких сягає близько двох метрів, прикрашені різнобарвним пір’ям. Хто приховується у костюмі яскравого Папуги, зіркові команди та глядачі зможуть відгадувати під час ефірів нового сезону «Маскараду».

Хто став другим героєм шоу, стане відомо вже наступного тижня у соцмережах 1+1 та «Маскараду». Слідкуйте за анонсами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Режисерками другого сезону «Маскараду» стали Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко, вже відомі за роботою над «Танцями з зірками», «Голосом країни» та номером легендарної Pink на Brit Awards. Виробництвом проекту займається Big Entertainment Shows під керівництвом Володимира Завадюка.

«Цього сезону ми звернули особливу увагу на нових героїв. Над костюмами працювала велика команда стилістів на чолі з Ольгою Слонь. Для цього вона зібрала найкращих фахівців на ринку. В нас вийшли круті, складні та дуже рухливі образи, в кожному з яких буде свій wow-ефект та інноваційний елемент. Ми багато працювали над фактурами, тканинами, щоб все у кадрі виглядало максимально естетично. На глядачів чекають культові персонажі та найцікавіші фольклорні герої», - розповів Володимир Завадюк.

За право першими сказати свої здогадки, хто ж перебуває у фантастичному образі, та за перемогу у шоу будуть змагатися дві зіркові команди. Як стало відомо нещодавно, до складу першого зіркового тріо увійшли телеведуча та суддя Ліги Сміху Маша Ефросиніна, фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна, а капітаном команди став гуморист та актор Юрій Ткач. До другої трійки увійшли співак Дантес, примадонна української музичної індустрії Ірина Білик, очолив команду гуморист Ігор Ласточкін. До того ж, зірок чекає «ліпсінк батл», який вирішить, хто з команд отримає право першими озвучити свої гіпотези, які артисти або спортсмени ховаються за казковими образами. Переможця «ліпсінк батла» визначатимуть глядачі у залі за допомогою спеціального додатку у смартфоні.

Нагадаємо, «Маскарад» - це адаптація румунського формату «Mysteries in the spotlight». Ведучим другого сезону шоу «Маскарад» став Тімур Мірошниченко.

Дивіться шоу «Маскарад» на телеканалі «1+1» вже скоро.