Гуморист Іван Люленов про «Танці з зірками»: «Виграє той, хто не побоїться показати себе справжнього»

Танці з зірками
Гуморист Іван Люленов про "Танці з зірками" та своє особисте життя
Facebook Ivan Liulenov

Гуморист Іван Люленов завітав на великий обід до шоу «Твій день» і розповів, чого очікує від проєкту «Танці з зірками» та чи наразі вільне його серце?

Поділитися:

Гуморист, дворазовий чемпіон «Ліги сміху», капітан команди «Стоянівка» Іван Люленов завітав сьогодні до студії шоу «Твій день». Нещодавно стало відомо, що Іван буде брати участь у новому сезоні шоу «Танці з зірками». Сьогодні він розповів про те, чого чекає від участі у проєкті. Частував ведучих та гостя Євген Клопотенко, який приготував запечену кукурудзу з м’ясним соусом та пасту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капітан команди «Стояновка» у «Лізі сміху» Іван Люленов стане учасником нового сезону «Танців з зірками» на 1+1

Ведучі «Твого дня» одразу ж поцікавилися у Івана, чи прагне він перемогти у «Танцях з зірками». Гуморист зізнався:

Перемогти – є такі плани. Я завжди хочу бути кращим, і танці не виняток. Але, звісно, побачимо, як вийде. Думаю, всі розуміють, що «Танці з зірками» – це не стільки про танці, скільки про особистість. Цей проєкт – це великий стрес для учасників, і ніхто не зможе приховати себе справжнього. І саме той, хто буде найчеснішим з глядачем – виграє.

Іван Люленов повідомив, що поки не знає, хто буде його партнеркою на паркеті. Проте він знає, з якою людиною хоче танцювати: з доброю та щирою дівчиною, яка може і підтримати, і чесно вказати на помилки. Також Іван Люленов зізнався, що, не дивлячись своє амплуа гумориста, дуже хоче спробувати себе і в серйозних, драматичних ролях у танці.

Іван Люленов ТанціФОТО: Facebook Ivan Liulenov

Багатьох прихильниць турбує запитання: чи вільне наразі серце «молдаванського Челентано», як себе сам гуморист назвав в одному з номерів у «Лізі сміху». Іван Люленов говорить:

Зараз у мене немає дівчини. Я хочу, щоб все було по-чесному, по любові. Поки я не в стосунках.

Іван Люленов розповідає, що після «Ліги сміху» його часто впізнають на вулицях і в транспорті в Україні. А ось у рідному молдовському селі Стоянівка ставлення до нього зовсім не змінилося. Вдома він такий же звичайний хлопець, до нього не ставляться, як до зірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця Євробачення Джамала розповіла, як схудла на 12 кг та з яким партнером хотіла б вийти на паркет шоу «Танці з зірками»

Подробиці візиту Івана Люленова до шоу «Твій день» дивіться у відео:

Новини по темі