У Міняю жінку волинянка перетворить чоловіка на лицаря

Міняю жінку
09:30
Будние

Дивіться фінальний випуск улюбленого реаліті-шоу.

Поделиться:

Сьогодні о 22.30 на телеглядачів 1+1 чекає фінальна серія тринадцятого сезону реаліті Міняю жінку, в якому дві родини з кардинально різними поглядами на життя обмінюються дружинами на тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 універсальних способів, як діяти в стресових ситуаціях

У новому обміні візьмуть участь родини з селища Таврія на Запоріжжі та села Топільно на Волині.

У стосунках Олени та Віктора із Запорізької області дружина – голова родини. Пара мріяла про власний бізнес, проте через фінансові труднощі підприємство довелось закрити. Сильна та рішуча Олена працює та виховує сина Дмитра, а її тимчасово безробітний чоловік допомагає по господарству. Віктор – дуже сором’язлива людина, через невіру в себе йому важко досягати мети. Проте заради коханої чоловік готовий змінюватись.

«Я сподіваюсь, що обмін у проекті допоможе Віктору повірити в себе, стати впевненішим та навчитись відкриватись», – говорить Олена.

Друга родина, які візьме участь у сьогоднішньому обміні – життєрадісні волиняни Олександр, його дружина Юлія та двоє діток: Софія і Дарина. Сім’я керує весільним салоном. Чоловік допомагає дружині в усьому: вихованням дітей, бізнесом і домашніми справами вони завжди займаються разом.

«Мені хочеться побачити, як живуть інші родини, як вони виховують своїх дітей і будують стосунки один з одним», – зізнається Юлія щодо своїх очікувань від проекту.

За умовами проекту, родини обміняються дружинами на шість днів, три з яких вони житимуть за старими правилами, а на інші три нова господиня введе власні. На сьомий день пари зустрінуться, щоб поділитись досвідом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як родинам не втратити почуття через буденність

Так, Олена із Запорізької області вирушить на Волинь, де дізнається, як живуть родини, у яких чоловік та жінка порівну розподіляють обов’язки. Спілкування з досвідченим підприємцем Олександром допоможе їй зробити крок на шляху до мрії мати власний бізнес і переосмислити власні помилки у спілкуванні з чоловіком. Проте чи зможе жінка змінити стосунки у своїй родині, дивіться вже сьогодні ввечері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суворі чи м'які: Які методи виховання дітей кращі

Волинянці Юлії, яка потрапить до села Таврія на Запоріжжі, знадобляться всі її жіночі чари та мудрість, щоб «знайти ключик» до серця нового чоловіка і допомогти йому повірити в себе. Однак вона впевнена, що поруч із розумною жінкою будь-який чоловік перетворюється на лицаря.

Новости по теме