“Була змова президента Клінтона і президента Єльцина”: Дмитро Кулеба в “Мосейчук+” розповів про залаштунки Будапештського меморандуму та стратегію США щодо росії

Мосейчук+
 Дмитро Кулеба в “Мосейчук+” розповів про залаштунки Будапештського меморандуму та стратегію США щодо росії

Наталія Мосейчук відвідає аеропорт “Гостомель” та відверто поспілкується з Дмитром Кулебою.

Поделиться:

Цієї пʼятниці, 12 жовтня, о 21:45 “1+1 Україна” покаже новий випуск “Мосейчук+” - авторського проєкту Наталії Мосейчук. На глядачів чекають відверті історії про українців - людей, які впливають на долю нашої країни, які своїми вчинками рухають країну вперед та визначають її майбутнє. Проєкт можна подивитись також на YouTube-каналі Наталії Мосейчук та платформі Київстар ТБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Непростий документ”: Олексій Данілов в “Мосейчук+” розповів, яке завдання на Ставці Верховного Головнокомандуючого поставив президент

В наступному випуску ведуча відвідає аеропорт “Гостомель” та відверто поспілкується з нашим українським державним діячем та дипломатом, членом РНБО та міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою. У відвертій розмові з Наталією Мосейчук він розкаже, чому влада не попередила народ про повномасштабне вторгнення, війну в Ізраїлі, чи дійсно Байден і Путін поділили світ та про що наша війна насправді. Також Дмитро Кулеба з Наталією Мосейчук підняли тему підписання Україною Будапештського меморандуму, тему, яка дотепер обурює багатьох українців.

“Будапештський меморандум - це була історична помилка двох сторін, тодішнього керівництва Сполучених Штатів та тодішнього керівництва України. Я знаю сто аргументів з українського боку, чому ми не могли втримати ядерний арсенал.Але я з ними не погоджуюсь. Була змова президента Клінтона і президента Єльцина позбавити Україну ядерної зброї”, - підкреслив Дмитро Кулеба.

Також, у зв’язку з тим, що американські конгресмени звернулися до Байдена з питанням неспроможності досягнення перемоги в Україні, Наталія Мосейчук поцікавилась у міністра, чи є у Сполучених Штатів Америки хоча б якась стратегія.

 “У Сполучених Штатів є стратегія, що вони роблять в Україні, але немає стратегії що робити з Росією”, - відверто відповів Кулеба.

Яким був стан військово-політичного керівництва в перші дні повномасштабного вторгнення та як президент Німеччини Штайнмайер пережив свій перший авіаналіт в Чернігівській області, дивіться вже цієї пʼятниці у новому випуску “Мосейчук+” о 21:45 на телеканалі “1+1 Україна”.

1+1 Україна в Instagram

1+1 Україна в Facebook

Новости по теме