Новий випуск програми "Мосейчук+" з Дмитром Кулебою (відео)

Мосейчук+
Мосейчук+ з Дмитром Кулебою  — дивитися відео онлайн

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в програмі "Мосейчук+" — дивитися онлайн.

Поделиться:

Цієї пʼятниці, 13 жовтня, о 21:45 “1+1 Україна” вийшов новий випуск Мосейчук+— авторського проєкту Наталії Мосейчук. На глядачів чекають відверті історії про українців — людей, які впливають на долю нашої країни, які своїми вчинками рухають країну вперед та визначають її майбутнє. Цього разу гостем проєкту став український державний діяч та дипломат, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки триватиме війна, та на які гарантії безпеки може розраховувати Україна від країн-партнерів: відповів Олексій Данілов у "Мосейчук+"

Ведуча Наталія Мосейчук відвідала аеропорт “Гостомель” та поспілкувалася з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою. У відвертій розмові він розповідає, чому влада не попередила народ про повномасштабне вторгнення, про війну в Ізраїлі, чи дійсно Байден і Путін поділили світ та про що наша війна насправді. Також Дмитро Кулеба з Наталією Мосейчук підняли тему підписання Україною Будапештського меморандуму, тему, яка дотепер обурює багатьох українців.

Дивіться повний випуск "Мосейчук+" з Дмитром Кулебою та не пропускайте нові випуски програми щоп'ятниці о 21:45 на "1+1 Україна".

Новости по теме