“В Україні будуть вибори, якщо є готовність виконати 4 пункти Президента Зеленського”: Андрій Єрмак в “Мосейчук+”

Мосейчук+
Андрій Єрмак про нові вибори президента України

Андрій Єрмак у "Мосейчук+" розказав про ймовірність президентських виборів в Україні.

Поделиться:

Цієї пʼятниці, 10 листопада, о 21:45 “1+1 Україна” покаже новий випуск “Мосейчук+” - авторського проєкту Наталії Мосейчук. Проєкт можна подивитись також на YouTube-каналі Наталії Мосейчук та платформі Київстар ТБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Рішення прийняте, ХАМАСу в Секторі Гази не буде”: Михаель Бродський, надзвичайний і повноважний посол Ізраїлю в “Мосейчук+”

В наступному випуску ведуча відвідає Мальту, де відбувся саміт української  “Формули миру”, та поспілкується з керівником Офісу Президента України Андрієм Єрмаком. Наталія дізнається з перших вуст про результати цієї зустрічі та відверто поговорить з політиком про подальшу стратегію війни, чи дійсно світова увага з України перейшла на Близький Схід. Також Наталія Мосейчук запитала Андрія Єрмака про відносини України з Китаєм, чи існує якась комунікація між країнами та чому представників Китаю не було на зустрічі в Джидді і на саміті “Формули миру” на Мальті.

“Комунікація непроста. Вони надіслали офіційного листа, що цього разу не можуть взяти участі в саміті. На жаль, у минулому багато чого призвело до того, що відносини сьогодні такі, які вони є. Ми точно працюємо над тим, щоб ці відносини покращились, вони дуже важливі. Китай великий гравець. Було дві дуже гарні розмови президента Зеленського та лідера Китаю Сі Цзіньпіна. Є багато сильних аргументів для того, щоб покращити наші стосунки”, - розповів Андрій Єрмак.

В розпал другої світової війни Америка проводила президентські вибори. Наталія Мосейчук поцікавилась у керівника ОП, чи бути виборам під час війни в Україні?

“Ніяких розмов, які можна було б навіть сприймати, як підштовхування, я не чув. Єдиною відповіддю є відповідь нашого президента, який говорить, що не тримається за владу і готовий до виборів в будь-який час. Але у Володимира Зеленського є 4 пункти, які для нього є дуже важливими. Щоб ці вибори були визнані світом як демократичні, щоб кожен з наших захисників, які зараз воюють, мав можливість проголосувати, щоб кожна людина, яка тимчасово виїхала, змогла висловити свою думку. Як це забезпечити сьогодні, відповісти не може ніхто. І останній, 4 пункт - президент не збирається використовувати гроші нашої країни, яких нам не вистачає для зброї, для підтримки економіки, сплати пенсій, для соціальної сфери, на вибори. Вони нам потрібні для перемоги. Якщо наші партнери готові вирішити всі ці 4 питання, влада в особі президента готова провести вибори”, - наголосив Єрмак.

Як довго триватиме війна, про розвиток військової індустрії України, чи дійсно Єрмак всюди розставляє своїх людей, чи продовжуватиме США допомагати Україні, про корупцію, про брата в ЗСУ та про відносини між Єрмаком і Зеленським, дивіться вже цієї пʼятниці у новому випуску “Мосейчук+” о 21:45 на телеканалі “1+1 Україна”.

1+1 Україна в Instagram :https://www.instagram.com/1plus1_ua/

1+1 Україна в Facebook: https://www.facebook.com/1plus1.ua

Новости по теме