50-річний ресторан отримав друге життя після візиту команди «На ножах» (до і після)

Ольга Фреймут, Діма Борисов і брати Юдіни прийшли на допомогу київському ресторану в стилі 70-х років.

Поделиться:

Ольга Фреймут вагітна втретєУ минулому випуск реаліті «На ножах» ведуча Ольга Фреймут і кращий ресторатор України Діма Борисов подарували друге життя легендарному київському ресторану «Казка», історія якого почалася ще 50 років тому.

Щоб допомогти ресторану «Казка» подолати усі труднощі, Ольга Фреймут оцінила меню, кухню, подачу страв та виявила «підводні течії», пов'язані з непростими відносинами всередині колективу та сім'ї.

Своєю чергою, кращий ресторатор України Діма Борисов дав майстер-клас з ефективності організації роботи на кухні та поділився секретами нестандартної подачі навіть найпростіших страв.

Мені сподобалася простота рішення. Не дарма кажуть, що все геніальне – просте, – зізналася власниця закладу Галина.

Дизайнерам братам Юдіним доведелося знайти компроміс між сучасним баченням інтер'єру Діми Борисова та збереженням традицій Ольги Фрейму. Чоловіки вирішили не змінювати інтер’єр, а лише вміло доповнили його за допомогою яскравих кольорів. Назву закладу також залишили незмінною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінився вінницький ресторан після візиту команди «На ножах» (до й після)

Залишилася «Казка», але казка на новий лад. Цей ресторан – символ столиці та київських каштанів, – кажуть брати Юдіни.

За словами братів Юдіних вони вгадали з тим, чого від них очікували власники ресторану та креативно оживили концепцію закладу, зробили його більш святковим.

За словами Ольги Фреймут, у Києві немає ресторанів у стилі 70-х років, окрім «Казки».

Ми панькалися з кожною нашою деталлю, тому що не хотіли нічого змінювати. Ми поставили собі за мету реставрувати вашу мрію, – каже Ольга Фреймут.

Зауважимо, що фіналіст вокального шоу «Голос країни 6» Павло Палійчук пропрацював у «Казці» на позиції арт-директора 8 років. Частина команди навіть переконана, що саме після того, як він пішов, ресторан занепав.

Нагадаємо, що нещодавно Діма Борисов розкрив секрет, як формуються ціни в ресторанах.