Команда «На ножах» повернула до життя знедолений столичний ресторан (до та після)

Ольга Фреймут, Дмитро Борисов та брати Юдіни врятували життя закладу та здоров’я його працівників.

Поделиться:

Ольга Фреймут спробує «визволити» дочку з-під надмірного контролю матері в шоу «На ножах»У минулому випуску програми «На ножах» Ольга Фреймут, Діма Борисов і дизайнери брати Юдіни працювали над поверненням доброго імені на репутації столичного закладу «Тінатін».

Ресторан, що повинен був стати успішним сімейним бізнесом, потерпів абсолютний крах. Надмірний батьківський контроль зі сторони мами власниці, зв’язує їй руки, інтер’єр вже давно перестав відповідати сучасним тенденціями, а кухня вражає антисанітарним станом.

Команда «На ножах» допомогла позбутися замовчаних образ матері та доньки, персонал згуртувала задля спільної справи, а закладу перетворила на популярне місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Ольга Фреймут намагалася позбавити надмірного батьківського контролю дочку в шоу «На ножах».

За 36 годин брати Юдіни змінили похмурий та замизганий інтер'єр, додавши яскравих відтінків сімейному ресторану.

Він був холодним. Натяжна стеля вже давно перестала бути актуальною. Затишку та комфорту там не було однозначно. – так брати Юдіни оцінили ресторан до перевтілення.

Оновлений ресторан зустрічав власників теплими відтінками жовтого та червоного. У закладі з'явився куточок для творчості дітей, велика дошка для малювання крейдою, затишні подушки та ковдри для відвідувачів.

На кухні команда «На ножах» встановили бойлер, щоб у закладі завжди була гаряча вода і руки кухарів ніколи не страждали від дерматологічних хвороб.

Це один із моїх найулюбленіших проектів! Я настільки вражена змінами. Всі деталі правильно підібрані. – прокоментувала роботу братів Юдіних Ольга Фреймут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діма Борисов поділився формулою успішного бізнесу.

Відтепер цей сімейний заклад носить назву затишне кафе «Вітальня».

Нагадаємо,  що команда проекту «На ножах» запустила соціальний проект у Житомирській області.