Ольга Фреймут викрила закулісні інтриги у рівненському ресторані

Вперше за всі випуски «На ножах» Ольга Фреймут і Діма Борисов скуштували піцу, яку назвали бездоганною.

Поделиться:

Ольга Фреймут розповіла, як її старша донька відреагувала на третю вагітністьСьогодні ввечері о 22:00 у програмі «На ножах» телеведуча Ольга Фреймут та найкращий ресторатор України Діма Борисов рятуватимуть від краху італійський ресторан «Санта Марія» в Рівному, що належить інтернаціональній родині.

Тринадцять років тому італієць Джозеф і його дружина, українка Тетяна, відкрили перший у Рівному справжній ресторан італійської кухні. Подружжя спеціально запросило кухара з Італії, щоб навчити персонал всім тонкощам кулінарної справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда проекту «На ножах» запустила соціальний проект у Житомирській області

Заклад мав шалений успіх серед жителів та поважних гостей міста завдяки неперевершеній піці, яку готує піцейола Лілія. Проте, кілька років тому тяжка хвороба підкосила родину рестораторів, а їхній заклад «зіштовхнула» зі шляху до успіху.

З моменту, коли я захворіла, «Санта Марія» «захворіла» теж. І я не змогла її вилікувати, - говорить власниця Тетяна.  

Через раптову хворобу власниці сім’я була змушена поїхати на лікування закордон, а ресторан без належного керівництва почав занепадати. Так найпопулярніший заклад в Рівному поступово втратив свою репутацію, а разом з нею – і відвідувачів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Фреймут станцювала запальний хіп-хоп просто посеред ресторану (відео)

Приїхавши до Рівного, телеведуча Ольга Фреймут одразу помітила, що персонал та керівництво «на ножах». Колектив закладу має купу замовчаних претензій до власниці Тетяни.

Особливо недооціненою відчуває себе піцейола Лілія, яка вважає, що саме на ній тримається ресторан. Проте всі проблеми на кухні дівчина списує на некомпетентне керівництво. Вже не раз заклад втрачав професійних співробітників через характер Лілії та її закулісні інтриги.

Телеведуча спробує розібратися в складних стосунках колективу «Санта Марії» та дізнатися, хто насправді винен у проблемах закладу. Ольга Фреймут змусить обидві сторони відкрито висловити свої претензії, проте, чи принесе це мир, телеглядачі «1+1» побачать вже сьогодні о 22.00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діма Борисов поділився формулою успішного бізнесу

Цікаво, що ресторан  «Санта Марія» у Рівному став першим за всі випуски проекту, де Ольга Фреймут та Діма Борисов скуштували смачну їжу, замовивши піцу від Лілії, якою так пишається заклад.

Команда реаліті «На ножах 2» влаштує кілька цікавих випробувань персоналу. Так, Діма Борисов дасть можливість Лілії довести власну професійність, обравши нових кухарів до команди ресторану. Та чи зможе вона впоратись з відповідальністю, про яку мріяла?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Фреймут поділилась жіночими секретами з героїнею нового випуску «На ножах-2»

Дизайнери Олександр та Володимир Юдіни влаштували прибирання фасаду та двору ресторану всім колективом, щоб зблизити персонал та одночасно покращити зовнішній вигляд закладу. Так, гоноровій Лілії та вимогливій Тетяні доведеться навчитися працювати пліч о пліч.

У новому випуску програми Діма Борисов поділиться власними порадами проведення співбесіди, які допомогли йому обрати не одну професійну команду кухарів.

Чи настане довгоочікуваний мир у «Санта Марії» та чи очистить заклад свою репутацію, дивіться сьогодні о 22.00 на «1+1», в як склалася доля цього та інших ресторанів після участі в проекті, телеглядачі побачать у фінальному випуску другого сезону.