Найкращі образи Тіни Кароль у 2016 році (фото)

Найкращі образи Тіни Кароль у 2016 році (фото)
1plus1.ua

Дивіться, якими вбраннями вражала зірковий тренер Тіна Кароль у 2016 році.

Поделиться:

2016 рік видався дуже насиченим для зірки телеканалу 1+1 Тіни Кароль. На початку року вся країна співала колядки і щедрівки в унікальному проекті «Різдвяна історія з Тіною Кароль». У музичному розважальному шоу забуті українські національні пісні отримали нове звучання.

Зірковий тренер, пісню якої внесли до шкільної програми, навіть створила дитячий твір «Різдвяна історія», де простими словами співачка розповідає історії про вічну боротьбу добра і зла, а ще про силу слова і пісні.

Також 4 грудня відбувся грандіозний фінал дитячого вокального конкурсу «Голос. Діти 3». Переможницею проекту стала підопічна Тіни Кароль Еліна Іващенко.

Пропонуємо пригадати, якими вбраннями у 2016 році вражала своїх прихильників зірковий тренер Тіна Кароль.

Співачка неодноразово обирала трендове вбрання від Louis Vuitton. Наприклад, на зйомки сліпих прослуховувань Кароль з’явилася у черевичках Louis Vuitton, яке у своїй колекції мають «дівчина Бонда» Леа Сейду і володарка Оскару за фільм «Дівчина з Данії» Алісія Вікандер.

Зірка 1+1 також продемонструвала прихильність до українських дизайнерів. В арсеналі Тіни Кароль були стильні вбрання від Юлії Магдич. 

На презентацію нового кліпу в ефірі ранкового шоу «Сніданок з 1+1» зірка з'явилася у спокусливому образі. 

Зірка 1+1 знялася у надзвичайній фотосесії для журналу «Viva!», на яку її надихнула творчість Альфонса Мухи.

Не пропустіть грандіозне святкове шоу «Світське життя. Новорічний карнавал» 1 січня о 22:00. 

Катя Осадча запросила на відверту розмову зіркового тренера «Голос країни 7» Тіну Кароль. Відома співачка дасть ексклюзивне інтерв’ю, в якому спростує чи підтвердить усі найскандальніші чутки, які протягом року писала про неї жовта преса.