Найкраща plus size модель України і службовий роман Зеленського: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнавайтеся, що цікавого йтиме на 1+1 з 18 до 24 грудня

Поделиться:

Нагадуємо вам, що дивитися на улюбленому телеканалі цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Службовий роман. Наші часи», понеділок 20:15

Службовий роман. Наші часи - це ремейк культового однойменного фільму Ельдара Рязанова від Студії Квартал-95. Головні герої – ті самі Людмила Прокопівна та Анатолій Новосельцев, тільки в новій версії фільму дія відбувається у великому агентстві в наш час. Людмила Калугіна - акула бізнесу, господиня рейтингового агентства. Анатолій Новосельцев - фінансовий аналітик, фанатичний байкер і батько двох дітей. І жити б їм: їй - в боротьбі з конкурентами, йому офісним планктоном, якби не службовий роман.

«Модель XL»,  вівторок о 22:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з учасниць Модель XL залишив проект

Вчора телеглядачі 1+1 побачила фінал дитячого талант-шоу Голос. Діти. Переможницею Голос. Діти-4 стала Данелія Тулєшова. Вже у вівторок глядачі 1+1 побачать доленосний фінал Модель XL. Це буде вирішальне випробування справжнім модельним життям. Чи готові вони працювати як професійні моделі? Нещадна конкуренція та нестримні емоції - не пропустіть останній випуск проекту Модель XL у вівторок о 22:00 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап зняв у новорічному кліпі учасниць Модель XL

poll_content_111

«Міняю жінку», середа о 22:00.

У новому сезоні програми Міняю жінку взяли участь 32 сім'ї. Для багатьох українських родин участь в проекті дає не тільки можливість по-новому поглянути на свої власні стосунки і сімейний уклад, але і відкрити для себе особливості менталітету і традиції інших національностей, зануритися в життя сімей з різних віддалених куточків планети. Як справлятиметься нова матуся із обов'язками у чужій родині - не пропустіть у новому випуску реаліті-шоу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Міняю жінку мама з Кривого Рогу стане волонтером для української армії

«Світ навиворіт», четвер о 22:00.

У четвер ви побачите фінал дивовижної мандрівки Японією у тревел-шоу із Дмитром Комаровим Світ навиворіт. Ведучий розкаже правду про місцеві традиції, щоб зламати стереотипи про японську культуру. Не пропустіть останній випуск проекту Світ навиворіт у четвер о 22:00 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брудні танці із Дмитром Комаровим: Ведучий представив Україну на незвичній олімпіаді

«Ліга сміху», п'ятниця о 20:15.

Ліга сміху – найбільший гумористичний проект в Україні. У новому випуску шоу талановиті жартівники подарують українцям багато вдалих жартів, веселих мініатюр та покажуть усі свої акторські здібності. 

«Вечірній Київ», п'ятниця о 22:00

Щоп'ятниці гумористи шоу Вечірній Київ даруватимуть вам гарний настрій та лише позитивні емоції. Зіркові гумористи студії Квартал 95 запрошують усіх посміятися від душі та почати розважатися вже у п'ятницю. Нові пародії, веселі розіграші та найяскравіші зірки, які стануть головними героями оновленого шоу, - все це чекає на вас у новому випуску розважальної програми.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова та Юрій Горбунов розповіли страшні історії про український шоу-бізнес