Брудні танці із Дмитром Комаровим: Ведучий представив Україну на незвичній олімпіаді

Світ навиворіт. Україна

Дмитро Комаров знявся у кліпі японського жіночого гурту

Поділитися:

Японці відомі своєю любов’ю до роботи, тому часто забувають про відпочинок. Однак коли нарешті їм вдається знайти вільний час, вони віддають себе розвагам на всі 100%. Брудні танці, ігрові автомати, катання на лижах та незвичайні зоопарки  - японський відпочинок вражає своєю різноманітністю та оригінальністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров знявся в кліпі популярного японського гурту

Спершу Дмитро Комаров представив Україну на незвичних змаганнях. Японська літня олімпіада проходить у басейні із брудом. Перший етап - змагання на велосипедах, другий - катання на дерев’яній дошці. Цю олімпіаду японці обожнюють за те, що тут можна відчути себе зовсім іншою людиною і побавитись, як діти, забувши про суворі правила, що диктує японське суспільство. 

Наступною розвагою Дмитра було катання на лижах. Засніжені японські Альпи вражають своєю красою, однак японське гірськолижне обладнання та траси для катання не вразили нашого ведучого. Не зважаючи на високі ціни, японський гірськолижний курорт не представляє собою сучасне оснащення та зручні доріжки для катання. 

Після катання на лижах Дмитро відправився у відоме на весь світ гаряче джерело, де проживають мавпи. Взимку вони рятуються від холоду, ніжачись протягом усіх днів в гарячій ванні. Крім того, ведучий познайомився з оленями, що гуляють на вулицях міста. У Японії вони вважаються священними, тому усі відносяться до тваринок із повагою. 

Наступним антидепресантом японців після вашого робочого дня стала ігроманія. Близько 40 млн. осіб обожнюють азартні ігри. Дохід японського ігрового бізнесу становить приблизно 190 млрд. доларів в рік. Тут проводять час усі верстви населення: школярі, студенти та навіть пенсіонери. Японці настільки захоплюються грою, що можуть забути про власних дітей, яких залишили в авто. Це вже призвело до 18 дитячих смертей. Дмитро теж спробував пограти і зумів виграти 18 тис. єн. 

У новому випуску Дмитро Комаров відкрив завісу японського шоу-бізнесу. Ведучий познайомився із відомими японським жіночим гуртом і взяв участь у зйомках його кліпу. Усі дівчата ще школярки і зізнаються, що заробляють менше, аніж звичайні офіціантки.

Колись ми станемо багатими і знаменитими, а поки працюємо на своє ім’я, - розповідають японки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров перетворився на сучасного Робінзона Крузо

Новини по темі