Неля Шовкопляс зізналася, що підготувала для своїх двійнят на свята

Також ведуча Сніданку з 1+1 розповіла про свою новорічну традицію.

Поделиться:

Для ведучої Нелі Шовкопляс 2017 рік був особливим, адже здійснилася її велика мрія – стати частиною команди ранкового шоу Сніданок з 1+1. Тепер вона вірить, що і наступний рік буде по-своєму неповторним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс: «Лише зараз я дозволяю собі бути собою»

Чи маєте якісь новорічні традиції?

Я люблю 1 січня дивитися Гаррі Поттера. Мені подобається прокинутися після новорічної ночі, а погтім спокійно дивитися улюблений фільм і пригощатися мандаринками та шампанським. Та головне – моя сім’я намагається щороку зустрічати Новий рік з батьками, які живуть у різних містах. Тоді відчуваю себе маленькою дівчинкою у домі, сповненому затишку й тепла.

Нелю, поділіться своїм найтеплішим новорічним спогадом.

Мені було років шість, коли мій дядько привіз із Угорщини, де служив, коробку різних шоколадних батончиків. Як зараз це пам’ятаю! На той час в Україні такі солодощі коштували дорого. А він ще подарував мені рожеві леґінси (сміється). Це було класно!

Які події цього року були для вас знаковими?

Їх було декілька. Перше – це переїзд із Харкова до Києва, який організувався всього лише за чотири дні. Друге – навчання в медіа-школі та стажування у проектах 1+1 – це був досвід, якого раніше не мала. І звісно, великий слід у 2017-му залишила моя поява у Сніданку з 1+1.

Яким бачите 2018 рік?

Щасливим і цікавим. Дуже хочу, щоб наступного року очі у всіх сяяли від радості.

Які сюрпризи готуєте для своїх двійнят?

Матвій і Тимофій уже все розуміють і чекають на Діда Мороза. До свят у дитсадку ми підготували для них цікаві костюми – Спайдермена та Залізної людини. Хлопці знають, що це супергерої, а отже, вони будуть круті (усміхається). Думаю, Новий рік вони теж захочуть зустріти в такому вбранні.

Нагадаємо, що у студії Сніданку з 1+1 Неля поділилася своїм фірмовим новорічним рецептом