Школа змінює час виходу, а Огнєвіч пробує сили на Голосі країни: Що дивитися на 1+1

Дізнайтеся, що показуватимуть на улюбленому телеканалі з 29 січня до 4 лютого.

Поделиться:

Нагадуємо вам, що дивитися на улюбленому телеканалі цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

Школа, з понеділка по четвер о 21:00

Шкільні інтриги тривають, і вже зовсім скоро ви дізнаєтесь, хто стане новим директором, а хто потрапить до в'язниці через відео Лоли. Не пропустіть нові серії улюбленого серіалу. Відтепер нові серії серіалу Школа транслюватимуть з понеділка по четвер о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закохані Лола та Паша зі Школи поділилися відео з особистого архіву

Інспектор. Міста, щовівторка о 22:00 

У другому випуску найрезонанснішого шоу Інспектор. Міста на вас чекає перевірка міста Долина, що на Івано-Франківщині. Це місто, де панує беззаконня чи чистота та порядність? Володимир Остапчук намагатиметься докопатися до правди. Дивіться нові випуски улюбленої програми щовівторка о 22:00 на 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інспекція Ужгорода: Хто винен у трагедії в пологовому будинку

Одруження наосліп, щосереди о 22:00

У другому випуску реаліті-шоу Одруження наосліп молодята спробують побудувати сімейне щастя. Улюблені ведучі Олена Любченко і Єгор Тополов вже готові допомогти учасникам створити сім'ю. Чи зможе палка танцівниця закохати в себе чоловіка, що не боїться ризикувати життям - дізнайтесь у новому випуску четвертого сезону популярного реаліті. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як навчитися йти на компроміс з чоловіком

Міняю жінку, щочетверга о 22:15

У новому тринадцятому сезоні сімейного реаліті Міняю жінку пристрасті не вщухають! За роки існування проект став одним із найулюбленіших шоу телеглядачів та допоміг покращити стосунки у родинах багатьох українців. Новий тринадцятий сезон розширив кордони проекту. Так, шанс змінитися на краще отримають родини з різних куточків України та Європи: Німеччини, Ірландії, Словенії та Франції. Чи витримають героїні другого випуску кардинальної зміни життя - дізнайтесь вже у четвер о 22:00. 

Голос країни, щонеділі о 21:00

У прем'єрному випуску програми зіркові тренери запросили у команду кількох талановитих вокалістів. Тіна Кароль запросила у команду харизматичну блондинку, Сергій Бабкін - трьох талановитих вокалістів, Джамала - чуттєвого співака з Івано-Франківська, а Потап - співачку Зіанджу та 17-річного Нікіту Трондіна. Сліпі прослуховування тривають, і наші зіркові тренери готові поповнювати свої команди найкращими голосами. Хто отримає заповітне місце у команді зіркового тренера, та які ще сюрпризи чекають на українських глядачів - не пропустіть у новому випуску улюбленого талант-шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Джамала зізналася, що її вразило на «сліпих прослуховуваннях»