Команда Сергія Бабкіна поповнилася трьома вокалістами

Голос країни

Зірковий тренер обрав трьох талановитих виконавців.

Поділитися:

Після першого дня сліпих прослуховувань зірковий тренер Голосу країни 8 запросив у свою команду трьох харизматичних вокалістів - Дмитра Самко, Христину Храмову та Олену Луценко. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виступ співачки-трансгендера розвернув усі тренерські крісла

Дмитро Самко прийшов на шоу Голос Країни, аби підкорити музичну сцену. Хлопець обрав для сліпих прослуховувань пісню «Перечекати» Тіни Кароль. Його проникливе виконання зачепило тренерів. Вони всі повернулися до виконавця, та Дмитро обрав команду Сергія Бабкіна. Хлопець працює монтувальником декорацій у театрі, хоча завжди сам мріяв виступати на театральній сцені.

Христина Храмова з Києва прийшла на Голос Країни, аби знову повірити у себе та позбутися невпевненості. Адже довгий час дівчина вважала, що виступати в пабах та співати кавери на відомі пісні – це ї є її вершина. На зміни надихнув Христину її улюблений гурт – Radiohead. До дівчини обернулися двоє з тренерів, і вона потрапила до команди Сергія Бабкіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала запросила до команди чуттєвого вокаліста

20-річна Олена Луценко з Білої церкви прийшла на Голос Країни, щоб прославити свою співочу родину та довести, що українці - талановита нація. Уся сім'я дівчини співає, хоча музичної освіти немає ні у кого. Батьки покладають великї надії на Олену. Неймовірний голос співачки змусив розвернутися усіх тренерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До команди Тіни Кароль потрапила харизматична блондинка

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін розповів про пісню, яку готує на Євробачення

Новини по темі