Українське місто потрапило у рейтинг найкращих ідей для мандрів за версію The Telegraph

Українське місто потрапило у рейтинг найкращих ідей для мандрів за версію The Telegraph
instagram.com/lvivgram

До вашої уваги список міст, які варто відвідати у 2018 році

Поделиться:

Новий рік відкриває ще більше можливостей для подорожей. Зимові мандрівки - втілення чарівної та казкової атмосфери. Затишні вулички, теплі кав’ярні та дивовижна архітектура - наш світ повен незвіданого та цікавого. Ми підготували для вас добірку 12 міст світу, які варто відвідати у 2018 році за версією The Telegraf. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зустріти Новий рік 2018 романтично і з пригодами

ЛЬВІВ

Затишний та рідний - Львів ніколи не зможе набриднути. Львівська опера, старі готелі, романтичні кав’ярні та величні скульптури - це місто заворожує з першого погляду. Тут знаходиться душа України, її історична пам’ять та культура. 

НАШВІЛЛ

Нашвілл - столиця американського штату Тенесі. Це місто кантрі-музики, ковбойських капелюшків та смачних коктейлів. Тут дуже сонячно і майже немає опадів, тому можна відправитися у тривалу прогулянку містом і побачити усі цікаві місця. 

БУЕНОС-АЙРЕС

Буенос-Айрес - райське місто для справжніх гурманів. Тут можна скуштувати найсмачніший стейк на світі та випити келих вина. 

СІЄТЛ

Сієтл вважається привабливим містом для туристів. Тут можна відправитись у круїз на лайнері та у теплі літні дні відпочити на тихоокеанському узбережжі.

СЕЙШЕЛИ

Спланувавши відвідати Сейшели, приготуйтеся до запальних вечірок, моря коктейлів та безсонних ночей. Тут можна досхочу натанцюватися, поніжитися на сонечку та посмакувати екзотичними фруктами. 

ДОХА

Доха - місто на узбережжі Перської затоки. Пекуче арабське сонце, катання на верблюдах та дивовижна природа - це місто має чимало принад, що приваблюють туристів з усього світу. 

НЬЮАРК

Ньюарк - одне із найпопулярніших американських містечок, що є привабливим для туристів. Тут можна відчути увесь колорит американського життя. 

БОСТОН

Бостон завжди був пов’язаний із морем. Тут пахне сонцем, відомим на весь світ ароматним бостонським чаєм та морським бризом. 

ЛА-РОШЕЛЬ

Містечко у Франції розташоване на атлантичному узбережжі. Ла-Рошель дихає романтикою, запашними круасанами та французькою ніжністю. 

ГЕНУЯ

Це портове містечко на півночі Італії передає весь колорит цієї країни. Гаряче сонце, смачне вино та духмяні делікатеси - відпочинок у Генуї безперечно буде незабутнім!

АМРІСТАР

Амрітсар - місто в Індії, що зачаровує своєю архітектурою. Тут також можна придбати цікаві сувеніри та відвідати безліч захоплюючих екскурсій. 

РІМІНІ

Італійське містечко Ріміні знаходиться на узбережжі Адріатичного моря. Це ідеальне місце для любителів пасти та піци. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 місць України, де хочеться зустріти новорічну ніч