10 червня розпочнеться європейський тур на підтримку України «Життя Переможе»

Європейський тур на підтримку України «Життя Переможе» стартує 10 червня

Головні площі Польщі, Чехії, Угорщини, Австрії, Німеччини й багатьох інших європейських країн стануть рупором української музики та культури.

Поделиться:

10 червня стартує низка масштабних концертів з найтоповішими українськими артистами та музикантами у рамках Європейського благодійного туру на підтримку України Life Will Win. Головні площі Польщі, Чехії, Угорщини, Австрії, Німеччини й багатьох інших європейських країн стануть рупором української музики та культури.

Тур покликаний обʼєднати європейців і українців, які перебувають за кордоном, та залучити благодійні кошти на підтримку України, яка у цю мить відстоює не тільки свою свободу, а виборює безпеку та демократичне вільне майбутнє для всієї Європи. Також зарядити справжнім українським бойовим духом і піднесеним настроєм всіх, хто підтримує Україну з-за кордону, і показати приклад незламності українського народу.

На сцені «Життя Переможе / Life Will Win» виступатимуть артисти, відомі не тільки в Україні, але й за її межами: MONATIK, Воплі Відоплясова, Злата Огнєвіч, Pianoboy, Wellboy та інші. А також лунатимуть найемоційніші пісні «Вечірнього Кварталу» у виконанні акторів Студії «Квартал 95».

З першого дня війни всі актори Студії «Квартал 95» залишалися в Києві допомагати країні наближати перемогу та підіймати настрій і бойовий дух нашим героям. Саме для Європейського благодійного туру актори вперше за три місяці виїдуть за межі України, аби об’єднати Європу заради своєї країни.

Усі зібрані кошти під час концертів підуть на гуманітарні потреби через UNITED24, спричинені військовим вторгненням рф на територію незалежної суверенної держави Україна

Європейський благодійний тур на підтримку України Life Will Win долучився до фандрейзингової платформи UNITED24 та збирає кошти на закупівлю рентген-прозорих операційних столів для українських лікарень. Медичне обладнання дозволить проводити операції з видалення уламків і фіксації кісток (одних із найпоширеніших та найскладніших процедур під час війни) – під повним візуальним контролем наших медиків. Планується зібрати суму, якої вистачить на закупівлю 5 таких столів. Приблизна вартість за одиницю складає 100 000 $. Долучитися до збору можна за посиланням.

ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ першого концерту Європейського туру з Варшави відбуватиметься на YouTube-каналі Студії «Квартал 95». Старт 10 червня о 19:00 (о 20:00 за київським часом). 

UNITED24 — ініціатива Президента України Володимира Зеленського. Завдання фандрейзингової платформи — стати головним вікном для збору пожертв на підтримку України. Кошти надходять на рахунки Національного банку України та спрямовуються профільними міністерствами на найголовніші потреби за трьома напрямами: оборона та розмінування, медична допомога, відбудова України. 

Новости по теме