Президент України Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною року за версією TIME і виступив онлайн на церемонії нагородження

Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною року за версією TIME і виступив на церемонії нагородження онлайн
Getty Images

Володимир Зеленський виступив по відеозв'язку на церемонії гала-вечора "TIME100: Найвпливовіші люди світу".

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський очолив опитування читачів Time100 2022 року, під час якого читачі голосували за людей, які, на їхню думку, заслуговують на місце в щорічному списку найвпливовіших людей року. Отже, Президент України став найвпливовішою людиною року за версією TIME та виступив на гала-вечорі по відеозв'язку. Звісно, що через війну в Україні Зеленський не зміг особисто приїхати за нагородою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президента України Володимира Зеленського та народ України номінували на Нобелівську премію миру

Під час свого виступу Володимир Зеленський нагадав світові про війну в Україні та вкотре звернувся до світових лідерів з проханням ще більше допомагати Україні зупинити російських загарбників на наших землях.

Володимир Зеленський опинився на першому місці з 5% голосів, за нього віддали свій голос 3,3 млн читачів Time. На другому місці опинився гендиректор Tesla та SpaceX Ілон Маск із 3,5% голосів, який у грудні минулого року був названий "Людиною року 2021" за версією Time. Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон посів третє місце із 3,4% голосів.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський виступав онлайн на відкритті Каннського кінофестивалю: зал аплодував стоячи.

Новини по темі