Від українських брендів: 8 ефектних образів зіркових ведучих 1+1 Україна та 1+1 Марафон в ефірі на День Незалежності – від Марічки Падалко до Нелі Шовкопляс

8 ефектних образів зіркових ведучих від українських брендів на День Незалежності – від Марічки Падалко до Нелі Шовкопляс: фото
1+1 Україна

Марічка Падалко, Неля Шовкопляс та інші зіркові ведучі вразили своїми образами від українських брендів в ефірі на День Незалежності

Поделиться:

Сьогодні, 24 серпня, відзначається День Незалежності – головне національне свято країни. Цей день об'єднує мільйони українців по всьому світу і символізує свободу, суверенітет і незламний дух українського народу.

Ведучі 1+1 Україна та 1+1 Марафон з'явилися в ефірі Ранок. Марафон на честь Дня Незалежності в особливих образах. Так, ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс та ведуча ТСН та 1+1 Марафон Наталя Островська постали перед глядачами в ефектних сукнях-вишиванках, а Руслан Сенічкін та Єгор Гордєєв з'явилися у вишитих сорочках.

Згадуємо ці та інші ефектні образи ведучих в ефірі Ранок. Марафон на честь Дня незалежності.

Людмила Барбір постала у вбранні нюдового кольору від українського бренду етно-одягу EmbroideredGem. Вона доповнила образ сережками від київської марки Nyni.

Людмила Барбир

Неля Шовкопляс обрала для святкового ефіру сукню-вишиванку від українського бренду FOBERINI, доповнивши вбрання авторською прикрасою від Oksana Boriychuk.

Неля Шовкопляс

Єгор Гордєєв постав у стильній вишиванці від дизайнерки Роксолани Богуцької. Його образ доповнив жилет від бренду UkrGlamour.

Егор Гордеев

Валентина Хамайко з'явилася в ефірі у вишиванці від українського бренду Etnodim та плахті ручної роботи з рафії від власного бренду Taiyo Concept. Вона доповнила образ капелюхом від Eromin Store.

Валентина Хамайко

Руслан Сенічкін з'явився в ефірі у вишиванці від українського бренду EmbroideredGem з класичним піджаком і темним денімом.

Руслан Сеничкин

Наталя Островська постала у сукні довжини міді жовтого кольору із візерунками на рукавах від української марки Kollos.

Наталья Островская

Марічка Падалко обрала лляну максі-сукню з ручною вишивкою від українського модного будинку Alona Cini.

Маричка Падалко

Святослав Гринчук з'явився у білій вишиванці від дизайнерки Роксолани Богуцької та коричневих брюках.

Святослав Гринчук

Нагадаємо, у День Незалежності ми розповідали про найяскравіші досягнення талановитих українців, які прославляють Україну у світі - від спортсменів до кліпеймкерів, дизайнерів та режисерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З особливими візерунками: Олена Зеленська вразила вишиванкою на офіційних заходах на честь Дня Незалежності

Новости по теме