Алла Мазур поділилася враженнями від перегляду документальної стрічки "Довга доба"

Алла Мазур розповіла про свої враження від перегляду фільму "Довга доба"

Ведуча "ТСН. Тиждень" Алла Мазур побувала на допрем'єрному показі проєкту Алана Бадоєва "Довга доба".

Поделиться:

21 листопада відбувся закритий допрем'єрний показ довгоочікуваного документального проєкту Алана Бадоєва та 1+1 Україна “Довга Доба”. До створення кінострічки долучилися 12 тисяч українців, які фільмували російські злочини на свої телефони, аби світ міг побачити та запам’ятати ціну, яку платить Україна за своє існування. На показі побувала авторка і ведуча інформаційно-аналітичної програми «ТСН Тиждень» Алла Мазур.

"Відео з мобільного — на великому екрані. Дуже особисте. Зняте часом з останніх сил, під обстрілами, на волосині від смерті. В момент найбільшого болю: коли втрачаєш своїх. І в момент, коли приходить надія. Я чекала стрічку Алана Бадоєва «Довга доба». Ще відтоді, як почула його заклик на початку повномасштабного вторгнення росії: друзі, збираймо докупи ваше відео. Все, що ви побачили. Все, що ви відчули й пережили. Всі ваші свідчення про злочини росіян", — поділилася своїми враженнями від фільму Алла Мазур в Instagram.

Алла Мазур про фільм "Довга доба"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Світ обов'язково втомиться, і потрібно мати потужну відповідь на цю втому”: Алан Бадоєв та телеканал “1+1 Україна” представили стрічку “Довга Доба” на закритому допрем'єрному показі

Ведуча зізналася, що дивитись фільм "Довга доба" було дуже важко. Під час перегляду ніби стаєш частиною родин, які переживають війну. 

"Ти ридаєш разом з мамами, які рятують дітей під обстрілами. Ти знову і знову переглядаєш кожен кадр з фронту і молишся: головне, щоб вижив! Ти біжиш під кулями на передовій разом з нашим бійцем і бачиш, як поряд падає поранений товариш… І після цих двох годин болю, сліз, і водночас гордості за своїх — мушу сказати. Дивитися важко. Але дивитися треба. Щоб ще раз упевнитись: українці — неймовірної сили народ. І особливо важливо — показати цю стрічку глядачам за межами України", — підсумувала Алла Мазур.

На показ стрічки "Довба доба" ведуча Аллам Мазур завітала в компанії з Робертом Опалеником, шеф-редактором програми "ТСН. Тиждень".

Алла Мазур

Всеукраїнська прем’єра фільму "Довга доба" у кінотеатрах відбудеться вже незабаром, після чого стрічку покажуть на телеканалі “1+1 Україна”.

Новости по теме