Анатолій Анатоліч знявся у кумедному ролику на підтримку ФК «Динамо»

Анатолій Анатоліч знявся у кумедному ролику на підтримку ФК «Динамо»

Ведучий «Сніданку з 1+1» розповів , що сьогодні ввечері збирається підтримати улюблену команду на НСК «Олімпійському».

Поделиться:

Ведучий «Сніданку з 1+1» Анатолій Анатоліч розповів новій футбольної медіа-платформі #FootballHub, що вболіває за ФК «Динамо» і сьогодні ввечері збирається підтримати улюблену команду на НСК «Олімпійському».

У спеціальній рубриці #FootballHub ведучий телеканалу «1+1» назвав одразу декілька причин успіху динамівців на сьогоднішньому матчі:

«Я думаю, що «Динамо» переможе тому, що ми граємо на рідному стадіоні, і київські вболівальники будуть активно підтримувати футболістів, а також тому, що у нас в команді найкрасивіший футболіст УПЛ Андрій Ярмоленко і, звичайно ж, тому що не грає Хачеріді», - пожартував Анатоліч.

 

Нагадаємо, що сьогодні #FootballHub розіграє автобіографію Алекса Фергюсона з автографом головного тренера ФК «Динамо» Сергія Реброва і книгу Кріштіану Рональдо «Одержимий досконалістю» з автографом екс-гравця ФК «Шахтар» В'ячеслава Шевчука. Для участі у розіграші потрібно залишити коментар під відео на офіційному каналі проекту на Youtube.

Більше новин футболу шукайте на сторінках проекту в соціальних мережах Facebook, ВКонтакте, Instagram, Twitter та YouTube.

#FootballHub - Нова футбольна медіа-платформа, створена редакцією програми «Профутбол». Особливістю #FootballHub є власне відео виробництво, присутність журналістів на всіх футбольних матчах, щоденні ексклюзиви, стрімінг з різних подій тут і зараз.

Новости по теме