Анімаційний серіал «Вулиця Сезам» транслюватиметься на телеканалі ПЛЮСПЛЮС

Анімаційний серіал «Вулиця Сезам» транслюватиметься на телеканалі ПЛЮСПЛЮС

У межах партнерства зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я за ініціативою першої леді Олени Зеленської

Поделиться:

З 27 березня, щодня о 12:30 на глядачів телеканалу ПЛЮСПЛЮС, що входить до складу 1+1 media, очікуватиме унікальний контент телевізійна премʼєра освітнього анімаційного серіалу для дітей з всесвітньо відомими героями Sesame Street’s («Вулиця Сезам»), що є продовженням легендарного однойменного мультсеріалу-бестселлеру з понад 50-річною історією від Sesame Workshop. Зокрема, 140 5-хвилинних епізодів проєкту були спеціально розроблені, щоб допомогти дітям і батькам справлятися з кризовими ситуаціями та стресом, що виникли зокрема внаслідок повномасштабного вторгнення рф в Україну. Ці захоплюючі та розважальні відеоролики сприяють розвитку математичних, наукових та соціально-емоційних навичок, а також вчать дітей здоровому та безпечному способу життя, навичкам безбарʼєрного спілкування. Особлива увага приділяється унікальним потребам і досвіду дітей, які живуть в умовах великої війни. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Навіть коли наше минуле життя перевернулося догори дригом, ми маємо жити далі. Заради своїх дітей, близьких, країни, заради себе. Нам є, за що боротися і світлий бік життя існує навіть тепер», – Тетяна Шуліка, авторка та продюсерка проєкту «Жити далі»

ВУЛИЦЯ СЕЗАМ

Нове міжнародне партнерство 1+1 media та ПЛЮСПЛЮС з Sesame Workshop відбувається у взаємодії з ініціативою першої леді Олени Зеленської зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я.

«Повномасштабне вторгнення триває вже другий рік, а кожен українець продовжує щоденно навчатися виживати в нових умовах та адаптовуватися. Разом з тим, особливої уваги потребують діти – ті, хто знаходяться в Україні, і ті, які вимушено залишили країну. Саме тому ми разом з 1+1 media та телеканалом ПЛЮСПЛЮС обʼєднали зусилля з Sesame Workshop, які розробили унікальну програму для підтримки дітей та батьків, що живуть в умовах кризи. Практичні поради та рекомендації, що висвітлені в анімаційному серіалі, покликані у зручній та зрозумілій для дітей формі навчати безбарʼєрній комунікації, важливим соціальним навичкам, безпеці тощо. Зі свого боку, ми також сприятимемо максимальному поширенню навчальних роликів у межах Всеукраїнської програми ментального здоровʼя та через учасників спільноти ГО «Безбарʼєрність». Віримо, що завдяки нашим спільним потужним майданчикам і багаторічному досвіду Sesame Workshop у створенні подібних проєктів, нам вдасться охопити максимальну аудиторію та допомогти дітям і батькам справлятися з актуальними викликами у такий надскладний час», прокоментували у ГО «Безбарʼєрність»

Окрім трансляції на телеканалі ПЛЮСПЛЮС з 27 березня показ спеціального освітнього сезону мультсеріалу «Вулиця Сезам» відбуватиметься ексклюзивно на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ у будь-який зручний час і спосіб. Наголошуємо, що контент доступний для абонентів усіх телеком-операторів України, а доступ до відеотеки з проєктом буде наданий безкоштовно.

«Київстар ТБ ще до початку повномасштабного вторгнення системно займався пошуком та створенням освітнього контенту для українських глядачів. У лютому та березні 2022 року ми побачили величезний запит від користувачів платформи на дитячий освітній контент, адже можливості для забезпечення навіть базових потреб школярів не було. Так ми почали ще активніше наповнювати цей сегмент проєктів, а вже в грудні 2022 року запустили Дитячий профіль на Київстар ТБ. Тому підтримка анімаційного серіалу «Вулиця Сезам» – це продовження нашої стратегії щодо надання можливості українцям не лише переглядати той чи інший продукт, а й всіляко взаємодіяти з ним, здобуваючи нові знання та навички, особливо необхідні в такий турбулентний час», додали в Київстар ТБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Буду переносити цеглинки зруйнованих будинків, сподіваючись, що їх більше ніхто і ніколи не зрушить", — Діна Москалець, інспекторка з кадрів 1+1 media

Автори «Вулиці Сезам» наголошують, що цей мультсеріал заснований на ретельному дослідженні та навчальному плані команди світових експертів. Він допомагає дітям в розважальній формі навчитися розпізнавати та позначати свої емоції за допомогою схожих сюжетів і персонажів. Розвиток цих соціально-емоційних навичок у дітей формує стійкість у схожих ситуаціях і допомагає подолати прогалини в освіті, які викликані тривалою зовнішньою кризою. Дивіться премʼєру вже 27 березня о 12:30 на телеканалі ПЛЮСПЛЮС та на Київстар ТБ.

Новости по теме