Цієї осені глядачі «1+1» зустрінуться з улюбленими акторами

Невдовзі телеканал покаже довгоочікуване продовження двох серіалів та презентує нові стрічки.

Поделиться:

Телеканал «1+1» готує чимало сюрпризів для прихильників українських серіалів. Уже цієї осені, по буднях о 21:00, на вас чекає продовження стрічок «Слуга народу» та «Село на мільйон», а також поява нових серіалів, які неодмінно вам полюбляться – «Догори Дриґом» та «Субота».

«Добрі та яскраві комедії - тренд року, а на «плюсах» цієї осені їх одразу кілька! Нам знову вдається зібрати повноцінну лінійку комедійних проектів українського виробництва на близькі сучасному українському глядачеві теми. Тут всі класичні комедійні історії - від одвічних питань, сімейних цінностей («Догори дриґом», «Субота»), до яскравого зіткнення села з містом («Село на мільйон-2») та традиційної для каналу політичної сатири («Слуга народу. Від любові до імпічменту»)», - говорить головний продюсер серіалів та фільмів Олена Васільєва.

 

«Село на мільйон» виробництва «1+1 Продакшн» – стрічка, зйомки якої так просили продовжити її прихильники – обіцяє захопити звивистим сюжетом. Так, головна героїня Катя (Анна Кошмал) опиниться в любовному трикутнику. До того ж у серіалі з’явиться ще один претендент на завітний спадок.

Тож головних героїв, чиї ролі виконують Анна Кошмал, Євген Капорін, Дмитро Сова, Костянтин Войтенко, очікують нові повороти долі. Режисер стрічки - Бата Недич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Кошмал розповіла, як зміниться життя її героїні у «Село на мільйон 2»

У серіалі «Слуга народу-2» від студії «Квартал 95» народному президенту (Володимир Зеленський) знадобляться 15 мільярдів євро від МВФ, щоб стабілізувати ситуацію в країні. Також у державного лідера з’являться декілька впливових та сильних ворогів-олігархів. Як це все подолати, і до чого тут кохання, дивіться на «1+1» восени.

Ролі в політичній комедії виконали: Володимир Зеленський, Станіслав Боклан, Євген Кошовий, Олександр Пікалов, Юрій Крапов, Олена Кравець та інші улюблені українські актори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра фільму «Слуга народу-2» відбудеться до Дня Незалежності України

Також глядачі каналу познайомляться з веселою родиною Каблукових із серіалу «Субота» (виробництво «RunGo Studio»). Чи витримає подружжя Степана та Аріни випробування візитом непроханих гостей? Адже важко поводитися чемно, коли ви з чоловіком ніколи не залишаєтеся вдвох!

Головні ролі виконали Олексій Смолка, Тетяна Коновалова, Аліса Лукшина, Ринат Хабібулін, Філіп Горенштейн, Евеліна Сакуро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер «Останнього москаля» знімає новий комедійний серіал для 1+1

Неймовірною Одесою, дотепним гумором і, звісно, ж захопливою історією вразить серіал «Догори дриґом» виробництва «1+1 Продакшн». Герої стрічки – інтелігентні львів’яни, мати і син – приїжджають до Південної Пальміри відпочивати, але обставини призводять до того, що повернутися додому вони не можуть. Несподівані зустрічі, кохання (до речі, у них обох) та інші сюрпризи чекають на них у незнайомому місті.

У «Догори дриґом» ви побачите Наталю Сумську«Догори дриґом»: Наталія Сумська розповіла, як це – бути львів'янкою в Одесі, Володимира Горянського, Лілію Ребрик, Олеся Федорченка, Вікторію Литвиненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер «Догори дриґом»: Ми покажемо Одесу не такою, якою її звикли бачити глядачі

Думаємо, перегляд цих серіалів стане для вас одним із найулюбленіших варіантів проведення вільного часу. 

Новости по теме