Дмитро Комаров у новому випуску “Світу навиворіт” познайомиться з колумбійцем, якого називають супергероєм одного з найнебезпечніших міст Колумбії

Дмитро Комаров продовжить досліджувати одне з найнебезпечніших колумбійських міст - Буенавентура - у новому випуску Світу навиворіт - 1+1

Не пропустіть цієї пʼятниці, 19 травня, о 19:30 на “1+1 Україна”.

Поделиться:

Цієї пʼятниці, 19 травня, о 19:30 на “1+1 Україна” покажуть новий випуску “Світу навиворіт”, знятий до повномасштабного вторгнення. Дмитро Комаров продовжить досліджувати одне з найнебезпечніших колумбійських міст - Буенавентура. Цього разу журналіст познайомиться з людиною, яку називають супергероєм цього міста, та спробує здійснити його найзаповітнішу мрію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров у новому випуску “Світу навиворіт” покаже, як в Колумбії шиють куленепробивний одяг, що захищає життя українців

Єпископ Рубен Харамільо Монтойя за особистим призначенням Папи Римського посідає найвищий священний сан католицької церкви Буенавентури. Місцеві жителі кажуть, що він – єдина людина, якій під силу зупинити вуличні війни. Єпископ протистоїть злочинним угрупованням і готовий особисто зустрічатися з босами наркокартелів заради миру на вулицям міста. Під час різдвяних свят йому вдалося створити справжнє диво – зупини вуличні війни на цілий місяць, домовившись з головами найбільших банд про перемир’я. За це його називають супергероєм Буенавентури.

Світ навиворіт 1+1

Але інші мафіозі погрожують єпископу та навіть вважають його ворогом №1, адже своєю діяльністю він заважає картелям вести свій «темний» бізнес. В єпископа є охорона, і пересувається він на броньованому автомобілі. Але він не нарікає на небезпеку, адже боротись за тишу і мир на вулицям міста – його місія. В розмові з Дмитром Комаровим єпископ зізнався, що не боїться загинути через свою роботу, а  також розповів про одну з найбільших мрій.

Світ навиворіт 1+1

Команду “Світу навиворіт” надихнуло, як Рубен допомагає жителям одного з найнебезпечніших міст. Дмитро Комаров вирішив  втілити в життя мрію колумбійського єпископа та зробити власний вклад в боротьбу за безпеку місцевих жителів. Для команди ця «спецоперація» закінчилась дуже неочікувано. 

Про що мріє супергерой Буенавентури та в яку ще небезпечну пригоду потрапив Дмитро Комаров - дивіться у новому випуску “Світу навиворіт” у пʼятницю, 19 травня, о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Світ навиворіт – Колумбія»: у новому випуску Дмитро Комаров покаже перегони на тарантасах та залаштунки кориди

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новости по теме