Ведучі "1+1 Україна розповіли, чи готуються до ймовірного вимкнення світла

Якщо не буде світла: ведучі "1+1 Україна розповіли, як готуються

Як підготуватись до можливої відсутності електроенергії?

Поделиться:

Ведучі "1+1 Україна" розповіли, чи готуються цьогоріч до ймовірних відключень світла та як. Костянтин Грубич, Людмила Барбір та Валентина Хамайко поділились своїми думками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємось до зими: список покупок на випадок відсутності електроенергії

Костянтин Грубич

Спеціально не готувалися до блекаутів, тому що з минулої зими начебто підготовлені. У нас є і павербанки, і лампи, і тушкованку закупили, але не хочеться про це навіть думати, що знову прийдеться всім цим користуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи повернуться блекаути влітку, восени та взимку: роз'яснення експерта

Валентина Хамайко

Особливо ніяк не готуюсь, тому що підготовка була минулого року. Я знаю, що у дітей є настільні лампи, які можна підзарядити від акумуляторів. Є павербанки. Та й в принципі все. Я спокійна цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що треба мати вдома на випадок відсутності електроенергії: перелік

Людмила Барбір

Я регулярно перевіряю, щоб павербанки були заряджені і завжди готові до використання. Замовила додаткову лед-лампу, адже дитині потрібно робити уроки, і має бути гарне освітлення, аби не псувався зір. 

Також запаслася свічками і батарейками для ліхтарів і радіо. В мене є туристична газова плита, але я не ризикую нею користуватися вдома без інструкції. Також дістала вже теплі пледи і ковдри, ну а в крайньому разі рятуватимуть пляшки з гарячою водою, і наша киця Муська.

Новости по теме