Effie Awards Ukraine 2017: Три нагороди для Музею Новин та відзнака команди маркетингу 1+1 медіа кращою

Effie Awards Ukraine 2017: Три нагороди для Музею Новин та відзнака команди маркетингу 1+1 медіа кращою
1plus1.ua

Effie Awards Ukraine 2017 оголосила найбільш успішні компанії в сфері маркетингових комунікацій

Поделиться:

Effie Awards Ukraine 2017 оголосила найбільш успішні компанії в сфері маркетингових комунікацій, які відбулися на українському ринку. Група «1+1 медіа» та агенція «Gres Todorchuk PR» отримали три нагороди премії за проект «Музей новин», який був спільно реалізований до 20-річчя ТСН. Проект виборов золото в категорії «Крос-медійний сторітелінг», срібло в категорії «Media&Self-promotion» та бронзу в категорії «Корпоративна репутація».

Також відзнаку премії Effie Awards Ukraine 2017 здобула команда маркетингу 1+1 медіа, яка стала однією з кращих в категорії «Best marketing team» і є прикладом ефективної та результативної реалізації рекламних кампаній.

Призери Effie Awards Ukraine 2017 були оголошені вчора, 13 грудня, на церемонії нагородження Effie Gala 2017. Конкурсні роботи оцінювало журі у складі 130 експертів рекламно-комунікаційного ринку.

Нагадаємо, Музей новин – масштабний культурно-освітній проект, який, показавши сучасну історію очима ТСН, створив для телебачення новий підхід до безпосереднього спілкування із глядачами та став найпопулярнішою музейною подією в історії України. Його експозиція складалася із 10 залів з інтерактивними зонами, які розповідали про те, як створюються новини, як вони впливають на життя своїх героїв і суспільства в цілому, розкрив таємниці рейтингів, презентував унікальні експонати часів здобуття незалежності, а також представив 100 головних новин України за останніх 25 років.

Новости по теме