Лідія Таран у стилі "романтік" відкриє показ Ukrainian Fashion Week

Лідія Таран у стилі "романтік" відкриє показ Ukrainian Fashion Week

Ведуча ТСН Лідія Таран вийде на подіум Ukrainian Fashion Week у зовсім несподіваному образі.

Поделиться:

Ведуча ТСН Лідія Таран вийде на подіум Ukrainian Fashion Week у зовсім несподіваному образі. Це стало зрозуміло з фото, які вона виклала на своїй сторінці у Facebook.

Ведуча зустрілася із засновницею бренду MARCHI, щоб обговорити "родзинки" моєї майбутньої ефірної колекції. А потім прямо в студії приміряла яскраву кольорову сукню.

"Подіум в студії або студія на подіумі... Скоро вони стануть одним цілим", - прокоментувала Лідія несподівані фото.

Як стало відомо, у студії ТСН відбувалася зйомка відеоряду для показу "Fashion у прямому ефірі". Саме Лідія Таран у романтичному образі першою вийде на подіум цього зіркового шоу.

Нагадаємо, показ "Fashion у прямому ефірі" відбудеться 12 жовтня в рамках Ukrainian Fashion Week. У ньому візьмуть участь ведучі групи каналів 1+1 - Алла Мазур, Марічка Падалко, Лідія Таран, Наталія Мосейчук, Юлія Бориско, Марина Леончук, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Єгор Гордєєв, Данило Грачов та інші телезірки.

Індивідуальний образ для кожного ведучого створює окремий дизайнер. Так Марічка Падалко приміряла оксамитову сукню як у Скарлетт О'Хара, а Марина Леончук встановила рекорд в ател'є відомого дизайнера.

Новости по теме