«Боже великий, єдиний, нашу Україну храни»: молитви за Україну до Дня незалежності 2024

Молитви за Україну до Дня незалежності 2024

Посилені молитви за Україну, наших воїнів, перемогу над ворогом, за мир і свободу

Поделиться:

Сьогодні, 24 серпня, в Україні відзначають велике державне свято — День Незалежності. Пропонуємо вашій увазі посилені молитви за Україну, за наших воїнів, перемогу й справедливий мир.

Молитва за Україну

Боже великий, єдиний,
Нашу Україну храни,
Волі і світу промінням
Ти її осіни.
Світлом науки і знання
Нас, дітей, просвіти,
В чистій любові до краю,
Ти нас, Боже, зрости.
Молимось, Боже єдиний,
Нашу Україну храни,
Всі свої ласки-щедроти
Ти на люд наш зверни.
Дай йому волю, дай йому долю,
Дай доброго світу,
Щастя дай, Боже, народу
І многая, многая літа.

Молитва за мир і захист України

Господи, Всевишній Боже, Творець неба і землі! Ми молимося до Тебе з глибокою вірою і надією в серці за нашу рідну Україну. Просимо Твого благословення на наш народ, захисту для наших воїнів і миру для всіх, хто страждає від війни та насильства. Даруй нам силу вистояти в ці складні часи, зберегти нашу віру і збудувати майбутнє, в якому панує справедливість, любов і добробут. Амінь.

Молитва за єдність і свободу України

Боже, Милосердний і Всемогутній, дякуємо Тобі за дар свободи і незалежності нашої України. В цей особливий день ми просимо Тебе об'єднати наш народ у прагненні до добра і правди. Допоможи нам бути вірними своїй вітчизні, підтримувати один одного в труднощах і радіти в перемогах. Нехай Твоя любов і благословення супроводжують кожного з нас на шляху до процвітання і гармонії. Амінь.

Молитва за майбутнє України

Господи, наш Небесний Отче, ми молимо Тебе за майбутнє нашої України. В цей святковий день, коли ми святкуємо її незалежність, просимо Тебе вести нас шляхом мудрості і розсудливості. Благослови наших лідерів на прийняття правильних рішень, захисти наших дітей і нащадків, і даруй нам силу зберігати і примножувати багатство нашої культури і традицій. Нехай мир, злагода і добробут завжди панують на нашій землі. Амінь.

Молитва за мир в Україні

Боже Всемогутній, просимо Тебе про мир для нашої Батьківщини. Вбережи наш народ від війни, ворожнечі та насильства. Нехай у кожному домі панує спокій, любов і злагода. Допоможи нам збудувати сильну та процвітаючу державу, де кожен буде жити вільно і щасливо. Амінь.

Молитва за перемогу над ворогом

Всесильний Господи, почуй молитви дітей Твоїх, споглянь в час важких випробувань на державу нашу – Україну. Благослови та зміцни воїнів наших, владу, уряд та весь народ наш, які протистоять підступному російському агресору на землі, на морі та в повітрі. Правдолюбивий Господи, не дай ворогам знищити державу, народ та святині наші.

Молитва за українських воїнів

Господи, ми звертаємося до Тебе з проханням про захист для наших воїнів, які боронять Україну. Благослови їх міцністю, витримкою та мужністю. Дай їм силу в боротьбі за свободу і незалежність нашої держави. Нехай кожен з них повернеться додому живим і неушкодженим. Амінь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ми віримо в тебе, країно моя»: привітання з Днем Незалежності України у віршах, прозі і картинках

Новости по теме