«Ми віримо в тебе, країно моя»: привітання з Днем Незалежності України у віршах, прозі і картинках

Привітання з Днем Незалежності України у віршах, прозі і картинках

Привітання з Днем Незалежності України у віршах, прозі і картинках

Поделиться:

День Незалежності України відзначається 24 серпня і є головним національним святом країни. Цього дня в 1991 році Верховна Рада УРСР проголосила незалежність України, яка стала вільною та суверенною державою. Це особливий день, коли вся країна святкує свою свободу і незалежність. Свято символізує єдність, силу та незламний дух українського народу. Це час, коли ми згадуємо минуле, мріємо про світле майбутнє і з любов'ю тримаємо Україну в серці.

Привітання у віршах

►У цей святковий, світлий день,
Нехай розсіються всі тіні,
Бо незалежність — це наш щит,
Він символ сили, і надії.
Хай кожен українець знає,
Ми мир здобудем, ми — незламні,
Нехай любов блукає рідним краєм
А пісні ллються, немов ріки безустанні.
Нехай здійсняться всі бажання,
І мрії наші оживають,
А вільна, сильна Україна
В серцях у нас одна єдина!

►Нехай в садах розквітне долі квітка,
А в серці кожного—любов і віра.
Зі святом, люба ненько, Україно!
Ти — наша гордість, що дала надії крила!

►Нехай над тобою завжди сяє сонце,
Нехай мир і спокій заглянуть в віконце,
Народ твій єдиний, він сильний й сміливий,
Будь завжди ти вільна, моя Україна

►Ми віримо в тебе, країно моя,
Єднається тут наша сила й сім’я.
Нехай буде вільним і довгим твій шлях,
Зі святом, країно в цих радісних днях!

►Зі святом великим, рідна країно,
Хай доля твоя буде світла і щаслива,
Ми разом з тобою у цій боротьбі,
Моя земле рідна, зичу миру тобі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можете долучитись і ви: українці готують Пироги Незалежності та діляться результатами у соцмережах — нова гастрономічна традиція, яка перетворюється на флешмоб

Привітання у прозі

►Дорогі українці! Вітаю вас із Днем Незалежності України! Сьогодні ми відзначаємо не просто день, а величезний здобуток – свободу, право бути господарями на своїй землі та можливість будувати власне майбутнє. Наш шлях був нелегким, сповненим викликів і випробувань, але ми, як народ, завжди демонстрували силу духу, єдність і непохитну віру в краще. Нехай цей день стане нагадуванням про те, якою дорогою ціною здобуто нашу незалежність, і натхненням продовжувати рухатися вперед, попри всі труднощі. Бажаю кожному з нас миру, добробуту, процвітання та невичерпної віри в Україну. Нехай наша країна розквітає, а в наших серцях завжди буде гордість за те, що ми є українцями! Зі святом! Слава Україні!

►Бажаю миру, злагоди, та процвітання нашій Україні та кожному її громадянину. Це свято не лише державної важливості, але й нашої особистої свободи, гідності та єдності. Ми пережили багато викликів і труднощів, але завжди залишаємося сильними завдяки нашій любові до Батьківщини. Нехай кожен з нас пам'ятає, що незалежність – це не тільки право, а й велика відповідальність. Від кожного з нас залежить, яким буде майбутнє нашої країни. Тож нехай сьогодні в нашому серці палає гордість за рідну землю, бажання діяти та змінювати на краще. Слава Україні!

►Вітаю вас із Днем Незалежності України! Цей день – символ нашої свободи, сили та незламного духу. Україна – це не просто країна, це серце кожного з нас, це наші мрії, надії та прагнення до кращого майбутнього. Нехай наша земля завжди буде мирною і квітучою, нехай кожен українець відчуває гордість за свою Батьківщину, а наші серця сповнюються вірою у світле завтра. Разом ми здолаємо всі труднощі, разом ми будуємо нашу незалежну і сильну Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На День прапора та День Незалежності: стильні ідеї патріотичного манікюру

Привітання у картинках

День НезалежностіДень НезалежностіДень НезалежностіДень Незалежності

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дует Білик і Ткача, перевтілення Боклана та патріотичні номери: яким буде концерт Вечірнього Кварталу до Дня Незалежності

Новости по теме