Наталія Мосейчук навідалася до Школи Супергероїв при обласній лікарні Миколаєва

У Миколаєві з'явилася "Школа Супергероїв": фото

Школа Супергероїв у Миколаєві: при обласній дитячій лікарні відкриється державний навчальний заклад для дітей.

Поделиться:

У Миколаєві стартувала ініціатива, яка змінює підхід до освіти та реабілітації дітей. При обласній дитячій лікарні з'явився державний навчальний заклад "Школа Супергероїв". Про це в своїх соцмережах повідомила кураторка та голова піклувальної ради проєкту, ведуча 1+1 Україна Наталія Мосейчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Мосейчук показала, як пройшло відкриття "Школи Супергероїв" у Боярці

Наталія Мосейчук

"Офіційного відкриття ще не було, але вона працює на усіх парах. Нещодавно я побувала там, пораділа за класне облаштування приміщення, за дитячу зону, за вуличний майданчик. А надто - за педагогів. Пані Надія - мотор школи - Вам вдалося згуртувати класних фахівців в команді, а що більш важливо в контексті Школи Супергероїв - неймовірних людей. І так, ви всі там - герої. Працювати в атмосфері сирен і дарувати впевненість малечі - це щоденний подвиг. Дякую, друзі, вам! Наснаги це робити і здоровʼя! Спасибі головлікарю - пану Олександру - за кооперацію медиків та освітніх терапевтів", — написала Наталія.

Вона також наголосила, що заняття в "Школі Супергероїв" безкоштовні! До кожної дитини шукають індивідуальний підхід. Малеча не запустить навчання і не боятиметься повертатися в навчальний процес.

Школа супергероїв в Миколаєві - фото

Школа Супергероїв у Миколаєві

Новости по теме