Наталія Мосейчук вийде на подіум Ukrainian Fashion Week у дизайнерському шовку

Наталія Мосейчук вийде на подіум Ukrainian Fashion Week у дизайнерському шовку

Ведуча ТСН вийде на подіум Ukrainian Fashion Week у вечірній сукні від дизайнера Вікторії Гресь.

Поделиться:

Ведуча ТСН Наталія Мосейчук вийде на подіум Ukrainian Fashion Week у довгій шовковій сукні від дизайнера Вікторії Гресь.

У житті ведуча - віддана прихильниця класики. Тому дефіле у новому образі називає сміливим експериментом.

Фото: Марічка Падалко перетворилася на звабливу Скарлетт О'Хара

"Скажу чесно, спочатку я досить скептично поставилася до ідеї цього проекту, - зізнається Наталія Мосейчук. - Але, побачивши, що на неї відгукнулися справжні професіонали, взялися вміло і з натхненням, я зважилася їм довірити. Власне, чому б і ні?! Я не думаю, що "подавши руку моді і подружившись з подіумом", можна зрадити роками створеному іміджу серйозної інформаційної ведучої. Аж ніяк. Треба "розширювати географію":)".

Під час першої примірки виявилося, що Наталія Мосейчук та Вікторія Гресь дуже схожі за характером.

"Ми зрозуміли одна одну з півслова, якщо хочете, з півпогляду, - каже Наталія. - Те, що ви побачите на мені, результат спільного бажання. Вікторія захотіла зробити мене неофіційною, і вона запропонувала несподіваний хід - вечірню сукню на UFW".

Дизайнер, в свою чергу, наголошує: новий образ Наталії Мосейчук буде надзвичайно витонченим.

"У Наталії буде дуже жіночний образ - довга сукня, красива, ефектна. Ми шиємо сукню з найніжнішої тканини - шовку. Дорогого чорного шовку. Наталія зможе в новій сукні з'являтися на червоних доріжках, вести церемонії телепремій або інші урочисті заходи. У такому вбранні телеведуча завжди буде в центрі уваги", - інтригує Вікторія Гресь.

Нагадаємо, показ "Fashion у прямому ефірі" відбудеться на головному подіумі 12 жовтня в 21.30 в рамках Ukrainian Fashion Week.

Фото: Лідія Таран у стилі "романтік" відкриє показ Ukrainian Fashion Week

У ньому візьмуть участь ведучі каналів 1+1, ТЕТ, 2+2: Алла Мазур, Марічка Падалко, Лідія Таран, Наталія Мосейчук, Юлія Бориско, Марина Леончук, Людмила Барбір, Руслан Сєнічкін, Єгор Гордєєв, Данило Грачов та інші телезірки.

Новости по теме