​ Ольга Фреймут постраждала від некомпетентної роботи відомого архітектора

​ Ольга Фреймут постраждала від некомпетентної роботи відомого архітектора

Зірка каналу "1+1" Ольга Фреймут, яка показала столичну квартиру, зізналася, що постраждала від некомпетентної роботи відомого архітектора.

Поделиться:

Зірка каналу "1+1" Ольга Фреймут, яка показала свою столичну квартиру, зізналася, що архітектор-аферист підвів її з ремонтом. 

Ведуча зауважила в інтерв'ю журналу Viva, що іменитий спеціаліст не лише неякісно виконав свою роботу, а й зник після цього.

"Я купила квартиру в новому будинку. Я б ніколи не змогла жити в старому будинку з привидами. З ремонтом мені "допоміг" один архітектор-аферист, який потім втік. Він мені зніс всі балкони! Уявляєте, у мене немає жодного балкона!" - поскаржилася Ольга.

Наразі телеведуча готується до вирішення питання через суд.

"Я починала робити ремонт ще до війни - тоді у мене було багато корпоративів. Я давала цього архітектору суми, які він просив, і навіть не заглядала в кошторису. Йому якось вдалося втертися до мене в довіру - такий спокійний був, буддист, тим більше створив вже інтер'єри для Олександра Богуцького, Оксани Караванської. Я йому і повірила. А потім раптом в якийсь момент помітила, що мені привезли браковану шафу, після побачила, що мої "італійські лампи" мало не з ринку. Критичний момент настав, коли моя донька, сівши в крісло, яке було причеплено до стелі, впала. Коли ж я попросила надати мені все чеки з магазинів, мій дизайнер раптом пропав. Ми готуємося подавати на нього до суду. Так що у мене був неприємний досвід, але я думаю, що всі в житті стикалися зі схожими справами", - розмірковує зірка. 

Крім того, Фреймут зізналася, що столична кварира на Подолі була її давньою мрією, оскільки вважає, що цей район Києва "за атмосферою дуже схожий на Львів і Лондон, тут так багато старовинних будинків, церков, дійсно намолене місце".

Нагадаємо, наразі вагітна Ольга Фреймут готується до прем'ри нового шоу На ножах

Новости по теме