Олімпійські «мавки» Харлан, Різатдінова і Джима принесуть удачу нашій збірній у Фінляндії

Олімпійські «мавки» Харлан, Різатдінова і Джима  принесуть удачу нашій збірній у Фінляндії

Українські чемпіонки та призерки Олімпійських ігор перевтілилися в лісових мавок.

Поделиться:

У новому ролику на підтримку нашої збірної від проекту «Вірні збірній» українські красуні-спортсменки через народні традиції та символи передають нашим футболістам частинку своєї любові та підтримки. Дівчата впевнені, що саме віра та відданість фанатів, а ще — трохи удачі, мають допомогти збірній здобути непросту, але таку потрібну виїзну перемогу.

Олімпійська чемпіонка Пекіну, призерка Ігор у Лондоні та Ріо-де-Жанейро, фехтувальниця Ольга Харлан сама є пристрасною футбольною вболівальницею, а про підтримку фанів може говорити і як спортсменка, і як фанатка.

Перемога завжди дається важко, легка перемога — не перемога. А підтримка фанатів — невід’ємна складова успіху спортсмена. У наших футболістів така підтримка вже є, залишається лише бути сильними, викладатися на 100, ні, на 200%, вірити в себе та нарощувати свою майстерність.

Новий фан-рух «Вірні збірній» об’єднує відданих вболівальників збірної. В березні під час матчу Хорватія-Україна «Вірні збірній» вже показали, що таке справжня підтримка, відправивши майже двохтисячний десант фанатів до Загребу. І попри не зовсім вдалий результат гри, українськими фанами на трибунах можна було пишатися.

Саме така підтримка, за словами біатлоністки Юлії Джими, чемпіонки Зимових Олімпійських ігор 2014 року, веде спортсмена до перемоги.

У мене були випадки, коли все наче падає з рук, нічого не вдається, а тебе ще й критикують сотні людей навколо. Проте завжди є фанати, які підтримують тебе за будь-яких обставин. Саме ці люди надихають, додають впевненості, мотивують боротися до кінця.

«У будь-якому виді спорту запорука успіху — це працелюбство, характер та віра, — розповідає Ганна Різатдінова, художня гімнастка, бронзова призерка Олімпійських ігор 2016 року. — Нашим футболістам я хочу побажати бути, в першу чергу, командою, одним цілим. Зараз важливо присвятити весь час тренуванням, віддаватися на полі так, щоб виповзати з нього з розумінням того, що ми сьогодні зробили тут, на полі, все, що могли».

Наступний відбірковий матч на ЧС-2018 українська команда зіграє зі збірною Фінляндії в Тампере 11 червня.

Нагадаємо, фан-рух «Вірні збірній» був заснований на початку 2017 року новим преміум-спонсором ФФУ та Національної збірної команди України з футболу — компанією «Перша приватна броварня» — за медіапідтримки групи «1+1 Медіа».

Новости по теме